30 Αυγ 2011

Έχουν πλάκα μερικοί δημοσιογράφοι, Πέτρο Τατούλη, ε;

Το θέμα του διορισμού της κόρης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, πήρε ευρεία δημοσιότητα, μετά τη δημοσίευσή του στο taxalia. Βεβαίως, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι ντρέπονται να πουν πού το είδαν (εδώ δηλαδή), αλλά αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά σε ένα άρθρο ...μούρλια !
Ενώ το σύνολο των ΜΜΕ κταδικάζει την οικογενειακρατία, ευρέθη δημοσιογράφος, που ..
υποστηρίζει την πρόσληψη της κόρης από τον μπαμπά, με άρθρο-μνημείο γλειψίματος. Δείτε τι λέει ο κύριος Γιάννης Λάμπρου, διευθυντής του moriasnews, ανάμεσα σε άλλα :

"Κτυπούν την κόρη...να το ακούσει ο Τατούλης;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο μισθός της Εύης Τατούλη είναι 1.100 ευρώ καθαρά, τον μήνα...
Η κ.Τατούλη είναι δημοσιογράφος και έχει δουλέψει σε εφημερίδες των Αθηνών και επι σειρά ετών στην ¨Απογευματινή».
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Πέτρος Τατούλης, διότι αυτός δέχεται το κτύπημα «πληρώνει» τη συμμετοχή του στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου που έγινε στην Κόρινθο την περασμένη εβδομάδα..
Την πήρε χαριστικά;
Όχι είναι καλή δημοσιογράφος και με εξαιρετικές πανεπιστημιακές σπουδές..!
Διαφαίνεται πως μέσω της κόρης του δέχεται κτύπημα..."
...
Σχόλια:

1. Ο δημοσιογράφος διαστρέφει το νόημα της αποκάλυψης, προσπαθώντας να δώσει συναισθηματική χροιά στο ρουσφέτι. Λέει "χτυπούν την κόρη". Μα δεν χτυπούν την κόρη αγαπητέ μου! Τον Περιφερειάρχη "χτυπούν", που εκμεταλλευόμενος την εξουσία που του έδωσε η λαϊκή ψήφος, διόρισε την κόρη του στο γραφείο του.

2. "είναι ικανή". Και ποιός αμφέβαλλε για τις ικανότητές της; Αλλά υπάρχουν και χιλιάδες άλλα ικανά παιδιά αυτοδιοικητικών αρχόντων. Δηλαδή, όποιος εκλέχθηκε Περιφερειάρχης, Δήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου κλπ, πρέπει να προσλαμβάνει το ...ικανό παιδί του στο δημόσιο; Αλήθεια, υπάρχει "ικανόμετρο" που να δείχνει ότι η Εύη (Παρασκευή) (με την ευκαιρία: να της ζήσει το μωράκι που έφερε πριν λίγο διάστημα στον κόσμο), είναι πιό ικανή από άλλες ...Παρασκευές; Και η δεύτερη κόρη του κ.Τατούλη, η Χρισταλένη είναι ικανή. Θα την προσλάβει κι αυτή στην Περιφέρεια;

3. "Είναι έμπειρη και ικανή". Ε, αφού είναι τόσο ικανή και έμπειρη, ας έμενε στην Αθήνα όπου δούλευε, και στην εφημερίδα της ή σε κάποιο κανάλι. Για ποιό λόγο πρέπει να σιτίζεται από τον κρατικό προϋπολογισμό; Οι ικανοί διαπρέπουν στην ελεύθερη αγορά.

4. "Παίρνει μόνο 1.100 ευρώ καθαρά". Αν και δεν είναι έτσι, γιατί η "Διαύγεια", άλλα λέει, να το δεχθούμε. Πράγματι παίρνει πολύ λίγα κ.Λάμπρου! Αλλά, αφού είναι τόσο λίγα τα λεφτά που παίρνει, ώστε να είναι ανάξια λόγου, γιατί δεν την πληρώνει ο μπαμπάς της από την τσέπη του και επιβαρύνει τους Έλληνες φορολογούμενους;
.
Για να τελειώνουμε,

ξέρετε τι μας ενοχλεί στην υπόθεση και αχοληθήκαμε τόσο;

Ότι, στην Ελλάδα του 2011, όπου η ανεργία στους νέους είναι κοντά στο 50%, είναι πολύ φασιστικό, να βλέπεις τριγύρω σου να βρίσκουν δουλειά στη σιγουριά του δημοσίου, μόνο τα παιδιά των "αρχόντων" και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι να στέλνουν αδιάκοπα βιογραφικά στον ιδιωτικό τομέα, να περνάνε από ψυχοφθόρες συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων, επειδή βαρέθηκαν να "κάνουν χαρτιά στον ΑΣΕΠ" και να περιμένουν χρόνια ολόκληρα ένα τηλέφωνο από κάποια εταιρεία, για να ξεκινήσουν να παίρνουν 600 ευρώ (και χωρίς ένσημα συχνά).

Προκαλείτε όταν βολεύετε τα παιδιά σας στο δημόσιο, δεν το καταλαβαίνετε; Αν είναι τόσο ικανά, αφήστε τα να επιβιώσουν στον ιδιωτικό τομέα ! Βάλτε τα σε μια εταιρεία! Γιατί πρέπει να βολεύονται στη σιγουριά του μισθού του δημοσίου ;

(το άρθρο του κ.Λάμπρου, εδώ)

και για κλείσιμο, ένα κομμάτι από τις σκέψεις του Πέτρου Τατούλη:
http://www.tatoulis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=229&Itemid=156
Προς αυτή την κατεύθυνση έρχεται το σχέδιο περί επανίδρυσης του κράτους να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά της σημερινής Ελλάδας και να δώσει μια αίσθηση ρεαλιστικής και όχι ουτοπικής ανανέωσης σε μια χώρα που ασφυκτιά υπό τον μονήρη συντηρητισμό του ΠΑΣΟΚ. Το σχέδιο για την επανίδρυση του κράτους αφορά όλους τους έλληνες, όλων των ηλικιών και όλων των κομματικών τοποθετήσεων. Είναι μια συνολική πρόταση για να λάβει τέλος το πελατειακό σύστημα μεταξύ πολιτών και κυβέρνησης, είναι η πρόταση που στηρίζει την αξιοκρατία και ευνοεί την ισονομία και ισοπολιτεία όλων των ελλήνων πολιτών, είναι η πρόταση που μπορεί να μεταλλάξει το σημερινό γραφειοκρατικό οικοδόμημα σε ένα κράτος ευέλικτο, σε ένα κράτος λειτουργικό, σε ένα κράτος το οποίο θα λειτουργεί προς όφελος των πολιτών και όχι προς όφελος της σημερινής γραφειοκρατικής και κομματικο-επιχειρηματικής ελίτ του τόπου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη