12 Αυγ 2011

Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ

του Βλάση Γωγούση

Διάβασα χθές στα Xalia ένα αρθρο με τίτλο: Προφυλάκιση και διαπόμπευση φοροφυγάδων προαναγγέλει το ΥΠΟΙΚ (εδώ)
Το άρθρο σχολίαζε - μεταξύ των άλλων – και ο δικηγόρος κύριος Σωτήριος Καλαμίτσης με τις παρακάτω φράσεις :

« Πολύς έρωτας ρε παιδάκι μου μ'αυτές τις χουντικές πρακτικές. Διαπόμπευση κ.λπ. χωρίς δικαστική κρίση; Τουλάχιστον ο παππούς τού σημερινού πρωθυπουργού έκραζε τους φοροφυγάδες μετά από πρωτόδικη δικαστική απόφαση « .

Αυτή την άποψη του κυρίου Καλαμίτση ( τον οποίο γνωρίζω μόνο από τα πολύ εμπεριστατωμένα και αξιόλογα άρθρα του) δεν την συμμερίζομαι .
Βαρέθηκα πια ν` ακούω αυτά τα δογματικά :
«καλύτερα να αθωωθούν 10 ένοχοι ,παρά να καταδικασθεί ένας», η το περιβόητο
-« τεκμήριο της αθωότητας » , που σημαίνει ότι, ως που να καταδικασθεί αμετάκλητα - ( με την τακτική των αναβολών και καθυστερήσεων ο χρόνος αναμονής κυμαίνεται ανάμεσα στα 10 έως 15 χρόνια ) , , ο βιαστής να θεωρείται ….αγγελούδι - και εν τω μεταξύ όι …επιδόσεις του στο …άθλημα να συνεχίζονται ! η – τέλος – η
-« μη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων«» .

Κρύβουν τα πρόσωπα των εγκληματιών, των μεγαλοκαταχραστών , των εκβιαστών και των απατεώνων η τα «ρετουσάρουν» με …. «μωσαϊκό» , για να μην τους εκθέσουν ,όταν κοτζάμ ΤΡΩΣ ΚΑΝ τον αποθανάτιζαν οι απανταχού στον πλανήτη κάμερες με χειροπέδες- με μόνη την μαρτυρία μιας κυρίας !!

Και σας ρωτώ ,αγαπητοί μου αναγνώστες : ποιοι εισηγούνται τους παραπάνω νόμους;, οι έντιμοι, οι αγνοί, οι αθώοι; η οι …. αμαρτωλοί που σπεύδουν να προστατεύσουν τον …. πισινό τους - αν - ω μη γένοιτο- βρεθούν οί ίδιοι οι η συνεργάτες τους σε δύσκολη θέση ;

Με αφορμή το θέμα αυτό παρακαλώ τα XALIA να επαναδημοσιεύσουν το σχετικό άρθρο μου με τίτλο : ΑΚΟΥΣΟΝ….ΑΚΟΥΣΟΝ !!!


Α Κ Ο Υ Σ Ο Ν ---- Α Κ Ο Υ Σ Ο Ν
Του Βλάση Γωγούση

- « είναι ντροπή για τον πολιτισμό μας να….. ανακοινωθούν δημόσια τα ονόματα των φοροφυγάδων που ……έφαγαν τα 25 δίς !! ».
- Το άκουσα στην τηλεόραση πριν λίγες μέρες κι`έφριξα.
-« Και τι θα γίνει –έλεγε ο προσκεκλημένος επισκέπτης στο κανάλι - αν ανακοινωθούν τα ονόματά τους ;, το αυτί τους δεν ιδρώνει !!».
- «Εμένα μου λέτε ( λέω τώρα εγώ ) , δώστε εσείς τα ονόματα στον κόσμο και να δούμε αν θα μπορούνε οι ευυπόληπτοι κύριοι και οι γυναίκες τους ν` απλώνουν απ` την επομένη τις κορμάρες τους στις παραλίες , να τρώνε τις ψαρούκλες τους στα ακριβά εστιατόρια , να κουβαλιούνται στα ....Ηρώδεια και να καταλαμβάνουν τις πρωτοκαθεδρίες στα ……Μέγαρα Μουσικής.
Ούτε στον δρόμο θα μπορούν να περπατάνε , οι κύριοι αυτοί, και τα θωρακισμένα αυτοκίνητά τους θα κινούνται με δυό δίκυκλα με φουσκωτούς , εμπρός και δύο πίσω.
Ούτε στην Ανάσταση, ούτε στον επιτάφιο ,ούτε στην τελετή των Θεοφανείων., ούτε στο θέατρο , τον κινηματογράφο , στον ιππόδρομο , ούτε , ούτε στα …..ουρητήρια για κατούρημα δεν θα μπορούν να πάνε !
Και μη γελάτε , με γιαούρτια , με γιουχαΐσματα , με αυγά μελάτα , με γρονθοκοπήματα και κλωτσοπατινάδα θα τους υποδέχονται όπου κι` αν πάνε.
Και τα παιδιά τους – θα μου πείτε - ,αυτά τα ανεύθυνα βλαστάρια , που όταν πάν σχολειό θα τα χλευάζουν οι συμμαθητές τους,.
Φίλοι και φίλες μου , η μάνα κι`ό πατέρας τους ,δεν τα σκεφθήκανε - όταν ρουφούσανε το αίμα του Λαού με καλαμάκι , εμείς θα τα σκεφθούμε;!
ΟΧΙ, δεν είναι σενάρια Γωγούσιας φαντασίας , είναι το ΑΥΡΙΟ - δυστυχώς - αυτού του τόπου , φίλοι μου !.
« Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα , δώστε ξανά ανθρώπινες συντάξεις, ΚΛΕΦΤΕΣ, και σεις φερέφωνα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -΄ όχι όλοι , για νάμαστε δίκαιοι - πάψτε την πλύση εγκεφάλου και την παραπληροφόρηση , παραιτηθείτε από` τους ένοπλους φρουρούς ( που τους πληρώνουν τα κορόιδα – εγώ και συ- ) και πάρτε άλλους επί πληρωμή ,δικούς σας , μην έρθει καμιά… .ξώφαλτση και… χάσει η Βενετιά βελόνι,…. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !
Υστερόγραφο :Αν ξέρανε οι λήσταρχοι του Δημοσίου πλούτου, καθώς κι`οι συνεργοί τους, ότι αργά η γρήγορα θα βγούν στη φόρα οι βρωμιές τους, κι` ότι μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου θα μπορούσαν αυτοί και ο ….συμσελές τους να περάσουνε τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, ούτε το μέλι απ` το…. .δάχτυλό τους δεν θα γλύφαν , τα καθίκια !!

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη