5 Οκτ 2011

Την παραίτηση της Διοίκησης του Τ.Τ. θα ζητήσει η Ν.Δ.

Το θέμα της ενοικίασης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Θεσσαλονίκη ακινήτου που ανήκει στην πεθερά του αδελφού του πρωθυπουργού, Ανδρίκου Παπανδρέου επανέφερε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης. Έκανε λόγο για..
 μεθόδευση από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


«Το ΤΤ άνοιξε νέο υποκατάστημα στην οδό Β. Όλγας, στην περιοχή της Ανάληψης, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από υποκατάστημα που ήδη λειτουργεί, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού» σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υπογραμμίζοντας ότι «ακόμα κι αν όλα έγιναν νόμιμα, υπάρχει ηθικό θέμα».
To έγγραφο που αποδεικνύει το τερατώδες ψέμμα του Τ.Τ.

Όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν έδωσε καμιά απάντηση στα ερωτήματά του (ποιο είναι το μίσθωμα, γιατί επιλέχθηκε η μετεγκατάσταση του καταστήματος ενώ ο ιδιοκτήτης του προηγούμενου ακινήτου είχε συμφωνήσει να μειώσει το ενοίκιο). Ο βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του ΤΤ από τον αρμόδιο υπουργό, στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή, ύστερα από δική του ερώτηση.

«Το παλιό κατάστημα νοικιάστηκε πριν από δύο χρόνια, με μηνιαίο μίσθωμα 5.200 ευρώ και είχαν δαπανηθεί περί τις 150.000 ευρώ για να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις μετατροπής του. Τον Ιανουάριο του 2011, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος συμφώνησαν στη μείωση του ενοικίου κατά 1.000 ευρώ και η τιμή διαμορφώθηκε στα 4.200 ευρώ μηνιαίως. Όμως το ΤΤ προχωρά στη μετακόμιση του καταστήματος. Το ενοίκιο του νέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στις 7.800 ευρώ, ενώ απαιτήθηκαν εκ νέου περί τις 150.000 ευρώ, ώστε να εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης. Σημειωτέον ότι το εν λόγω κατάστημα ʽʽέτυχεʼʼ να μείνει ξενοίκιαστο πριν από περίπου τρεις μήνες», υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης.

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=66420
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη