8 Μαΐ 2012

«Εγέρθητι» για να μην "γ@μιέστε πρωί - πρωί"

Δεν θέλω να υπερασπιστώ την Χρυσή Αυγή, αλλά enough is enough, που θα έλεγαν και οι lifestyleτζήδες δημοσιογραφίσκοι του πρωκτού, που διαθέτουν (ή κάνουν πως διαθέτουν) μνήμη χρυσόψαρου. Προσβλήθηκαν οι (άλλοι, οι «σοβαροί» ντε…) δημοσιογράφοι, λένε, από το..
«εγέρθητι» του «Καιάδα». Και να οι «πύρινες» ανακοινώσεις από την ΕΣΗΕΑ του Τρίμη (που δεν έχει ποτέ προσβάλει με…ΙΟΥΣ τους Έλληνες) και η ΠΟΕΣΥ.
Τσ, τσ, τσ… Τι λες, ρε παιδί μου!
Δεν είδα, όμως, καμιά ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους «μας» για εκείνο το «δεν γ@μιέσαι πρωί – πρωί» του Πάγκαλου προς ρεπόρτερ καναλιού, πριν από ελάχιστα χρόνια.

Ούτε μια κουβέντα δεν είπαν τότε, οι ευκόλως προσβεβλημένοι τώρα από την Χρυσή Αυγή… Μούγκα στη στρούγκα οι «δημοκράτες μας» δημοσιογράφοι.
Επίσης, τα μέλη της ΕΣΗΕΑ δεν προσβάλλονται όταν έχουν συναδέλφους που βρίσκονταν στο pay roll του Άκη, του Σάκη και του Μάκη. Όχι, γιατί ο Άκης (ο Σάκης και τα άλλα παιδιά είναι «προοδευτικά» και «αριστερά»)…
Όσο για τα σχολιάκια περί του look (το οποίο σημειωτέον βρίσκω κακόγουστο και γελοίο) του «Καιάδα» όταν παίζει με την black metal μπάντα του, δεν άκουσα ανάλογους σχολιασμούς για τις κελεμπίες που φορούσε ο Πάγκαλος όταν έκανε παρέα με τον υπαρξιστή Σίμο.
Στο κάτω- κάτω, τι είναι πιο επικίνδυνο και φασιστικό για τον ελληνικό λαό; Το «εγέρθητι», ή το «ο κόσμος δεν πεθαίνει κιόλας», ή ακόμη το «θα γίνει μακειλειό αν πειραχθεί ο ΓΑΠ»; Τον οποίο κύριο τον βάλαμε και πάλι στην Βουλή για να μας ξανασώσει!
Τελικά, στη «δημοκρατία» μας και η ευθιξία είναι επιλεκτική…

ΛΟΞΙΑΣx

Υ.Γ. Αν η ΝΔ δεν κατέληγε το πουτ@νάκι της αριστεράς και του μνημονίου, η Χ.Α. δεν θα χτύπαγε 7%. Φάτε τώρα το μεσαίο… χώρο!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη