10 Ιουν 2012

Λάσπη εναντίον ΣΥΡΙΖΑ από Χατζηνικολάου και REAL

Μέχρι τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ, έπαιζαν μονότερμα στην ενημέρωση. Η (δήθεν) αριστερή διανόηση, είχε άπλετο χρόνο και χώρο, αλλά και ικανότητα να περνάει τις θέσεις της, απέναντι σε ένα ψόφιο ΠΑΣΟΚ και μια ανύπαρκτη ΝΔ. Όταν όμως έφτασε στα πρόθυρα της εξουσίας, στα οποία είναι τώρα, έγινε..
πλέον και η ίδια αντικείμενο μεγαλύτερης έρευνας.
Έρευνα που απέδειξε σκελετούς στη ντουλάπα, όπως το βίντεο που βάλαμε χθες, από το κανάλι αυτού του περίεργου τύπου, του Ιφικράτη Αμυρά, που συμπεριλαμβανόταν στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ  και απεσύρθη στη συνέχεια. (την επισήμανσή μας ότι το όνομα του ανακοινώθηκε επισήμως από τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοδημοσιεύθηκε στο site της Αυγής, την βάφτισαν τρομοκρατημένοι "λάσπη", ενώ πρόκειται για μη αμφισβητήσιμη πληροφορία, που δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης. Είναι μια πραγματικότητα, τι να κάνουμε τώρα; The fact is fact).

Ο Αμυράς διατηρεί ένα διαδικτυακό web tv, κι από το στούντιό του παρέλασαν δεκάδες πολιτικοί, όλων των κομμάτων (και της ΝΔ, και του ΠΑΣΟΚ). Οι συνεντεύξεις όλων δεν βγάζουν ειδήσεις όμως. 
Το σημαντικό ήταν το βίντεο, όπου ο τύπος ανήγγειλε τη δημιουργία Επαναστατικού Στρατού και καλούσε σε πολεμικές επιθέσεις αντάρτικου των πόλεων. Φανερά επηρεασμένος από τον Carlos Marighella, o Ιφικράτης εξαπέλυσε τις "επαναστατικές" του ιδέες.
Το τι έλεγε ο Ιφικράτης, δεν είναι η είδηση, απλά πρέπει να απασχολήσει τη δικαιοσύνη.
Η είδηση είναι αυτά που του ΄πε ο Λαφαζάνης.


Το ανακαλύψαμε λοιπόν πρώτοι το βίντεο με τον Λαφαζάνη, έγινε χαμός και τώρα το πήρε η real.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χαζή ! Έβαλαν τη λάσπη στον ανεμιστήρα (το σπορ το κατέχουν καλά) κι άρχισαν να την πετούν δεξιά κι αριστερά, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.
Θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια και να τελειώσει το παραμύθι. Τώρα το θέμα πήρε τεράστια έκταση και τους κάνει ζημία, επειδή τους βγάζει έναν "κρυπτοφασισμό". Αυτή η επίθεση σε όλα τα μέσα, που ανέδειξαν το θέμα με κατηγορίες ότι "τους λασπολογούμε" πείθει μόνο τους λιγοστούς φανατικούς οπαδούς τους. Αλλά δεν είναι αυτοί ο στόχος μιας εκλογικής εκστρατείας, έτσι;
Είναι ο ταλαντευόμενος ψηφοφόρος, που δύσκολα θα πάει σε ένα κόμμα, που λασπολογεί αμυνόμενο, όταν αποκαλύπτονται οι "βρωμιές" του ή έστω κάποιες ατυχείς στιγμές !!!

Τι θα πούν λοιπόν; Λασπολογεί και η real; Όλοι συνομωτούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως τους ψεκάζουν κιόλιας οι Εβραίοι για να μην πάρουν την εξουσία; Γιατί, σε λίγο, θα μας λένε και τέτοιες παλαβομάρες, προκειμένου να μείνουν στο απυρόβλητο της κριτικής.

Τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ, όταν sites και blogs απεκάλυπταν τους δικούς του σκελετούς και καταποντίστηκε.

Δείτε λοιπόν το βίντεο και στη real. Τι αμφισβητεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είναι ο Λαφαζάνης αυτός στο βίντεο που λέει " Η Ελλάδα άμεσα εδώ και τώρα θα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη και να φύγει από το ευρώ ". Είναι σωσίας του; Πού είναι η "λάσπη" λοιπόν φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ; Εσείς τα λέτε. Εκτός αν πέσαμε όλοι θύμα μαζικής παράκρουσης κι αυτός που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι ο Λαφαζάνης σας, αλλά ο Μιχαλολιάκος με μούσια.....
Δείτε το:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη