31 Οκτ 2012

Παράκληση αναγνώστη για ΤΕΕ και απάντηση TaXalia

Γράφει ο αναγνώστης μας
"Βρε παιδιά, σας παρακαλώ,   καταγγείλτε τα ψέμματα των παράσιτων απατεώνων του ΤΕΕ, κανένας μισθωτος σε ιδιωτικη τεχνικη εταιρεία και Ελεύθερος Επαγγελματίας μηχανικος δεν απεργει. Ποιος τολμαει να απεργησει στη Μοτορ οιλ και στην Πετρολα; Οι μονοι που απεργουν ειναι οι μηχανικοι του δημοσιου και οι γραματέες του ΤΕΕ και του ΤΣΜΔΕ που δηλώνουν μηχανικοι"
Άντε ας γράψουμε δυο λόγια, αν και τρέχουμε γενικώς …
Φίλε μου πολύ σωστά αυτά που λες, το taxalia όμως....
είναι αυτό που πρώτο από όλα τα μέσα της Ελλάδας, με άρθρο φίλου αναγνώστη (δες εδώ) καταδίκασε την φασιστική (ναι αυτό είναι φασισμός) στάση του ΤΕΕ. Αλλά σε αυτή τη χώρα είπαμε, κουμάντο κάνουν οι λαικιστές, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές και τα οργανωμένα συμφέροντα.  Κανείς δεν άκουσε την φωνή του αναγνώστη μας, παρά μόνο όταν η «απεργία» έγινε βραχνάς για το κράτος, οπότε επενέβη ο εισαγγελέας.

Μόνο που -με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο του- ο εισαγγελέας ταυτόχρονα θα έπρεπε να στραφεί κατά του ΤΕΕ, που έκανε κατάχρηση μιας υπηρεσίας που κακώς του χορήγησε το Δημόσιο και επιπλέον να διαβιβάσει στην βουλή αίτημα για να καταδικασθεί αυτός που εκχώρησε στο ΤΕΕ το δικαίωμα να δίνει αριθμούς πρωτοκόλλου για συμβόλαια (έχω την εντύπωση ότι ήταν ο Παπακωνσταντίνου, ίσως και η Μπιρμπίλη δεν είμαστε σίγουροι)

Φανταστείτε το εξής απλό. Κάποιος να είχε κάνει μία συμφωνία αγοροπωλησίας ακινήτου στις αρχές του μήνα για παράδειγμα (για ένα κτίριο π.χ.) με κάποιον επενδυτή, με τον όρο να γίνουν συμβόλαια, πριν το τέλος του μήνα (Οκτωβρίου) αλλιώς η δουλειά χαλάει. Ε, πολύ απλά συμβόλαια δεν θα μπορούσε να γίνουν και η δουλειά θα χαλούσε. Από την άλλη σκέψου τι θα σκέφτεται ο οποιοσδήποτε υποψήφιος επενδυτής για την Ελλάδα όταν θα καταλάβει ότι για σχεδόν έναν μήνα σε μία χώρα της -υποτίθεται- Ενωμένης Ευρώπης, δεν μπορούσε να γίνει ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑΣ για ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ (κτίριο, διαμέρισμα,αγροτεμάχιο,πάρκινγκ κλπ), ξανάλεω, με μία αυθαίρετη απόφαση ενός συνδικαλιστικού φορέα (που κατά κάποιους δεν εκπροσωπεί όλους τους αρμόδιες τεχνικούς) για σχεδόν ένα μήνα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια (δηλαδή σε μία χώρα της Ε.Ε.!!) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ  (κτίριο, διαμέρισμα,αγροτεμάχιο,πάρκινγκ κ.α.)

Όπως βλέπεις στην ανάρτηση που κάναμε τότε, είμαστε οι πρώτοι που γράψαμε (έστω από σπόντα) ότι πρέπει να επεμβεί εισαγγελέας για αυτό! Τι άλλο να γράψω, οικονομολόγος είμαι, τι περισσότερο να κάνουμε, ένα μπλογκ είμαστε!

Ελπίζω να σε κάλυψα
Βασίλης

Να και το άρθρο αναγνώστη που ζητα να επέμβει εισαγγελέας!



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη