Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

26 Νοε 2012

Ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων έξω από την Τούμπα

Η κόντρα οπαδών-αστυνομίας κρατάει μήνες
Εννέα αστυνομικοί τραυματίες και τρία αυτοκίνητα με φθορές, ήταν το αποτέλεσμα το συγκρούσεων ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αστυνομία. Όλα ξεκίνησαν ...
περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και τα επεισόδια απλώθηκαν σε μία μεγάλη έκταση γύρω από το γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρχε ένταση από την Λαμπράκη ως και την Κλεάνθους καθώς και σε όλα τα γύρω στενά.

Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε και πάλι μικροσυμπλοκές ενώ ο δρόμος έξω από τις θύρες 1-2-3 θύμιζε πεδίο μάχης από τις πέτρες και τα αντικείμανα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει "πόλεμο" με την αστυνομία μετά την επιχείρηση το καλοκαίρι που οδήγησε σε 36 συλλήψεις οπαδών, οι περισσότεροι από τους οποίους αθωώθηκαν.

H ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Θ.
"Χθες (25-11-2012), στην περιοχή της Τούμπας, πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής συνάντησης, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 19:30 ώρα στα πλαίσιο του πρωταθλήματος «Superleague», ομάδα 600 περίπου ατόμων επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν δημιουργήσει «φραγμό» περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απρόσκοπτη άφιξη των αθλητικών αποστολών.

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με ενωμένες δυνάμεις, εκσφενδόνισαν κατά των αστυνομικών διάφορα αντικείμενα όπως, πέτρες, βεγγαλικά, ξύλα καθώς και αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά εννέα (9) αστυνομικοί και να προκληθούν φθορές σε τρία (3) σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απεκατέστησαν την τάξη, απωθώντας τα άτομα με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων μέσων και η ποδοσφαιρική συνάντηση διεξήχθη ομαλά".

δείτε και:

Συγχαρητήρια και ...πριμ από τον Ιβάν Σαββίδη !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη