3 Δεκ 2012

Αυτοί είναι οι ...πλούσιοι, που δεν θα πληρώσουν !

Άντε πάλι με τις λίστες και το κουτόχορτο !
Πήρε το ΣΔΟΕ ένα excel όσων έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία και το έστειλε όπως πρέπει στα συνεργεία ελέγχου, για να κάνουν το αυτονόητο κι έγινε πρωτοσέλιδη αποκάλυψη, από...
αυτές που αρέσουν στον σαστισμένο Έλληνα, σε εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ (6 ημέρες). Ε και;
Δεν θα ελέγχονταν; Πού είναι το πρωτότυπο της ενέργειας; Πουθενά!
Απλώς δίνει λαβή για να εκτονωθεί ο ελληνικός λαός, με "πλούσιους" που δεν ελέγχονται.
Τελικά όμως τους αυξημένους φόρους, θα τους πληρώσουμε πάλι εμείς! Αυτή είναι η ουσία.
Όπως με τη λίστα Λαγκάρντ, που ..χάθηκε, ο Στουρνάρας τη ζήτησε ξανά από τους Γάλλους για να δεί μήπως κατά τη μεταγραφή της από CD σε USB stick αφαιρέθηκαν μερικά ονόματα και φυσικά οι Γάλλοι δεν τη δίνουν κι ούτε πρόκειται να τη δώσουν!!!
Κι έτσι θα μείνουμε ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ στο επίπεδο της εκτόνωσης του λαουτζίκου, που φωνασκεί στα καφενεία με μπούρδες όπως "είδες ρε μαλάκα; 500 εκατομύρια είχε η Μαργαρίτα Παπανδρέου" κι άλλα πιασάρικα, εντυπωσιακά και φαφλατάδικα, που σε τίποτε όμως δεν ελαφρύνουν τη δική σου φορολογία ρε φίλε!
Κέρδισες τίποτε εσύ σαν φορολογούμενος από τη λίστα Λαγκάρντ;
Σταμάτα να μυρηκάζεις σαν πρόβατο, να σου πετάνε δολώματα για να αγανακτείς και να εκτονώνεις την οργή σου και ζήτα να σου πουν, ποιοί πλούσιοι πλήρωσαν παραπάνω, ο-ν-ο-μ-α-σ-τ-ι-κ-ά-. Να δείς ένα (1) έστω όνομα πλούσιου, που μετά από όλα αυτά πλήρωσε (στην πράξη, στο ταμείο, στην κάσα) παραπάνω.

Αλλά, επειδή δεν ψήνεσαι και δεν μπορείς να επικεντρωθείς στην ουσία, αλλά θέλεις αίμα στην αρένα, δες τα ονόματα και πες μου μετά : τι κατάλαβες πού τα είδες; Μήπως, θα μειωθεί το χαράτσι στον επόμενο λογαριασμό της δικής σου ΔΕΗ;





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη