27 Δεκ 2012

Ομολόγησε ο δράστης, όρμηξαν να τον λυντσάρουν !

Ομολόγησε τελικά, όπως επιβεβαιώνεται από πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.  Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου προσήχθη και ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις ...
10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει. Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους.

Ο 35χρονος γνώριζε το θύμα, την 34χρονη Ζωή, φαίνεται ότι του άρεσε ενώ διατηρούσε στο παρελθόν το οπωροπωλείο που βρισκόταν διαγωνίως απέναντι από το πατρικό της διαμέρισμα. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού.

αυτά έγραψε το xanthipress στις 10μμ
στις 11 άλλαξε την είδηση, ως εξής:

φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου από το Μυρωδάτο, προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με άλλες πηγές δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.
Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας - πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.



xanthipress

σχόλιο taxalia: Κανείς δεν ομολογεί τόσο εύκολα, τέτοιο έγκλημα. Όταν αποκατασταθεί η ψυχραιμία από το πρώτο σοκ της σύλληψης και γίνει επαφή με δικηγόρο, θα αρνηθεί τα πάντα. Για αυτό και η αστυνομία θα αργήσει κατά την εκτίμησή μας να βγάλει κάποια ανακοίνωση. Πρέπει να δέσει την υπόθεση με DNA κλπ...

δείτε και: Επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης του βιασμού και φόνου στην Ξάνθη

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη