6 Δεκ 2012

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πόλεμο ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

«Ενδεχομένως να μπορούσαμε να αναδείξουμε το θέμα της ανακοίνωσης της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορετική φρασεολογία», είπε στον Α 989 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι..
«ακόμη και σήμερα που διεκδικεί την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αλλάξει» και τόνισε ότι «όλη αυτή η ιστορία (με τις ανακοινώσεις) ξεκίνησε από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ» λέγοντας χαρακτηριστικά «υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, όχι μόνο μόνο η Ελλάδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ». Ο κος Μητσοτάκης πρόσθεσε «τα βίωσα τα γεγονότα του 2008.Ήταν για την ελευθερία και το δικαίωμα στη ζωή».

«Δεν μπορούμε να επιβάλουμε πρόσθετες θυσίες, εάν δεν επιβάλουμε ένα μίνιμουμ κοινωνικής δικαιοσύνης», είπε στον Α989 ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επεσήμανε ότι «αν η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή, δεν θα έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να προχωρήσει σε υλοποίηση καμιάς πολιτικής». Επίσης, τόνισε ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε με τον τρόπο που ζούσαμε στο παρελθόν».

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού ανέφερε ότι «δεν είναι η πιο απαραίτητη παρέμβαση (ο ανασχηματισμός) αλλά ο επαναπροσδιορισμός των σχέσεων των εταίρων. Το ζητούμενο για την κυβέρνηση δεν είναι τα πρόσωπα αλλά να κινείται με έναν ενιαίο βηματισμό ».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά «βλέπετε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ουκ ολίγοι έχουν ράψει τα υπουργικά τους κοστούμια» ενώ στην ερώτηση αν έχει και ο ίδιος υπουργικά κοστούμια έτοιμα απάντησε «εγώ έχω δυο τρία υπουργικά κοστούμια τα οποία τα έχει φάει ο σκώρος».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη