1 Φεβ 2013

Πρωινός καυγάς Κωνσταντοπούλου - Λυριτζή-Οικονόμου (video)

"Ρωτήστε τη γυναίκα σας που δουλεύει για το κανάλι της Βουλής κ.Οικονόμου"!
Πρωινός καυγάς σημειώθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ, όταν...
η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβη στην εκπομπή των κυρίων Λυριντζή και Οικονόμου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για σχόλια των δημοσιογράφων Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τόνισε πως μόλις επέστρεψε από την Προανακριτική Επιτροπή έπειτα από 16 ώρες, υποστήριξε πως όσα ακούγονται για τους διαλόγους στην Βουλή δεν ισχύουν και ζήτησε από τους δημοσιογράφους σε έντονο ύφος να μην αναμεταδίδουν τα εν λόγω δημοσίευματα.

Στη συνέχεια, άσκησε κριτική στους δημοσιογράφους για τη θεματολογία τους, με τον κ. Οικονόμου να της προτείνει με ειρωνικό ύφος να ρυθμίζει εκείνη τη ροή της εκπομπής.

Από την πλευρά του, ο κ. Λυριντζής φανερά αγανακτισμένος από την επίθεση, επισήμανε: «Δεν γίνεται να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο!».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και για τις διαρροές που τη θέλουν να μιλά στην Επιτροπή της Βουλής ότι μιλά τουλάχιστον δυο ώρες, ενώ από τα καρφιά της δεν γλύτωσε ο Δ. Οικονόμου, όταν αναφερόμενη στην παρουσία της στην Προανακριτική είπε στον κ. Οικονόμου "μπορείτε να εξακριβώστε μέχρι ποιά ώρα βρισκόμουν εκεί, άλλωστε έχετε εκ των έσω πηγή, την γυναίκα σας που δουλεύει για το κανάλι της Βουλής..."




Ποιά είναι η γυναίκα του Οικονόμου, που δουλεύει στο κανάλι της Βουλής

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη