26 Απρ 2013

Αναβάλλει ο Κουράκης το ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο!


Υπό το βάρος των αποκαλύψεων του Taxalia, ο Ανδρέας Κουράκης ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Σαν Φρανσίσκο.


Όπως αποκαλύπτει το karfitsa.gr και ο Βαγγέλης Στολάκης:


Αναβάλλει τελικά το ταξίδι του στο Σαν Φρανσίσκο, για το οποίο αναχωρούσε σήμερα ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέας Κουράκης μετά το πλήθος δημοσιευμάτων που έκανε λόγο για ταξίδι που θα χρέωνε το δήμο Θεσσαλονίκης 3.687, 01 ευρώ.
Μετά από ερώτηση της «K» το γραφείο του αντιδημάρχου μας ενημέρωσε πως ο κ. Κουράκης θα παραβρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση της «Πρωτοβουλίας» και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ η συνεργάτης του υπογράμμισε ότι η επίσκεψη στην Αμερική θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται προς διαμόρφωση το εκεί πρόγραμμα συναντήσεών του. 
Το θέμα αποκάλυψε το taxalia.blogspot.com. Σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αναρτήθηκε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη σημερινή αναχώρηση του κ. Κουράκη και δημοσιεύει το taxalia.blogspot.com ο Ανδρέας Κουράκης  θα λάμβανε εκτός έδρας αποζημίωση ύψους 95 ευρώ τη μέρα, θα διέμενε σε τετράστερο ξενοδοχείο με χρέωση 300 ευρώ τη βραδιά ενώ το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου ανερχόταν σε 922, 01 ευρώ.
Βέβαια η διαμονή του κ. Κουράκη στο Σαν Φρανσίσκο θα διαρκούσε περισσότερες ημέρες, τις οποίες θα χρεωνόταν ο ίδιος. Σύμφωνα με δημοσίευση του taxalia.blogspot.com στο Σαν Φρανσίσκο ο γιος του κ. Κουράκη, Γιάννης ζει και εργάζεται στην εν λόγω πόλη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το ταξίδι του κ. Κουράκη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ενώ ο Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου της παράταξης του Κώστα Γκιουλέκα μιλώντας στην «Κ» προανήγγειλε πως «θα ζητήσει απολογισμό από τον κ. Κουράκη μόλις επιστρέψει».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη