5 Μαρ 2014

Περιπεπλεγμένοι μηροί

Οπλισμένοι με πάναγνες προθέσεις Ουκρανοί πατριώτες ξεσηκώθηκαν όλως αυθορμήτως και μετά από σκληρές και πολυήμερες δημοκρατικές μάχες με 100 νεκρούς εξεδίωξαν τον Πρόεδρο και εγκατέστησαν τον νεοναζί εκλεκτό τής Μέρκελ.
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης


[Εκατοστή πεντηκοστή έβδομη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της μήνυσης της ΧΑ για την τρύπα στα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ (βλ. και http://taxalia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7741.html), εκατοστή τεσσαρακοστή ένατη από τη δημοσιοποίηση της φήμης ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών της αντιπολίτευσης και ενενηκοστή όγδοη από τη δημόσια καταγγελία της Λ. Κατσέλη αφ’ ενός ότι την «έφαγαν» οι τραπεζίτες, επειδή δεν τους εξυπηρετούσε ο «νόμος Κατσέλη», αφ’ ετέρου ότι αποτελεί έγκλημα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου. Κανένα παπαγαλάκι δεν με ενημέρωσε για το αν κινήθηκε κάποια διαδικασία διερεύνησης των καταγγελλομένων. Τί συνέβη; Δεν τηλεφωνούν πλέον οι παπαγάλοι στους Εισαγγελείς;].

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ανέκοψε τη διαδικασία ένταξης της χώρας στην ΕΕ.
Οπλισμένοι με πάναγνες προθέσεις Ουκρανοί πατριώτες ξεσηκώθηκαν όλως αυθορμήτως και μετά από σκληρές και πολυήμερες δημοκρατικές μάχες με 100 νεκρούς εξεδίωξαν τον Πρόεδρο και εγκατέστησαν τον νεοναζί εκλεκτό τής Μέρκελ.
Ο Πούτιν έπραξε το αναμενόμενο εισβάλλοντας στην Κριμαία που ανήκε στη Ρωσία μέχρι να παραχωρηθεί διοικητικά στην Ουκρανία το 1952, όπως παραχωρήθηκε η Οσετία στη Γεωργία στους κόλπους της ΕΣΣΔ. Η Κριμαία κατοικείται από Ρώσους και όχι ρωσόφωνους που λένε τα αργυρώνητα και αγράμματα ελληνικά ΜΜΕ. Πάλι καλά που δεν λένε ότι η Κύπρος κατοικείται από ελληνόφωνους.
Ο «δικός μας» Άλεξ Ρόντος ήταν σύμβουλος του Προέδρου της Γεωργίας Σακασβίλι, όταν η Γεωργία «κουνήθηκε» κατά του Πούτιν και ρούφηξε τ’ αυγό της. Πού να είναι τώρα άραγε αυτό το παιδί;
Η Ουκρανία αποτελεί τον σιτοβολώνα της Ευρώπης. Γι’ αυτό και την είχε βάλει στο μάτι και ο Αδόλφος ξεκινώντας τη μεγάλη εκστρατεία της Παπ-αρείας φυλής.
Εκτός από σιτάρι, η Ουκρανία είναι σπαρμένη με χιλιάδες χιλιομέτρων αγωγών φυσικού αερίου που έχουν κατασκευάσει οι Ρώσοι. Μέσω αυτών διοχετεύεται φυσικό αέριο στη Δυτική Ευρώπη, η οποία καλύπτει το 30% των αναγκών της από τη Ρωσία.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κέρι έψεξε τον Πούτιν, επειδή λέει εισέβαλε στην Ουκρανία απροσχημάτιστα παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο, το οποίο δεν είχαν παραβιάσει οι ΗΠΑ στο Ιράκ, όπου ζουν ……. εκατομμύρια αμερικανών ή αμερικανόφωνων. Να μην ξεχνάμε ότι το Ιράκ είχε παραχωρηθεί από τις ΗΠΑ …………….. στον Σαντάμ Χουσείν μόνον διοικητικώς.
Αναμένεται πολεμική σύρραξη, στην οποία θα πρωτοστατήσουν τα γαλλικά ηρωικά στρατεύματα έχοντας καρφωμένες στις ξιφολόγχες τους πινακiδες που θα γράφουν «Pourquoi?».
Μετακινήσεις σημαντικών μονάδων του πολωνικού ιππικού σημειώνονται στην ουκρανοπολωνική μεθόριο, προκειμένου να είναι πανέτοιμες να αναχαιτίσουν τις σιδερόφρακτες ρωσικές στρατιές, αν χρειαστεί.
Ο Ομπάμα απείλησε τον Πούτιν με οικονομικές κυρώσεις. Ο Πούτιν του είπε να πάει να απαυτωθεί με πολύ διπλωματικό τρόπο, ήτοι «ότι αν παγώσει περιουσιακά στοιχεία της ρωσικής κυβέρνησης ή ρωσικών επιχειρήσεων, τότε η Ρωσία και οι ρωσικές επιχειρήσεις δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς αμερικανικές εταιρείες, ενώ θα δοθεί και εντολή να πουληθούν αμερικανικά ομόλογα, οπότε θα καταρρεύσει όλο το χάρτινο χρηματοπιστωτικό σύστημα που έχουν στήσει οι ΗΠΑ στον πλανήτη».
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ παρακολουθεί την κατάσταση ανήμπορο. Δεν μπορεί να πάρει απόφαση χωρίς τη συναίνεση της Ρωσίας και της Κίνας, η οποία τάχθηκε στο πλευρό τής Ρωσίας.
Το ΝΑΤΟ αναπολεί αμήχανο τις αεροπορικές επιδρομές τού 1999 κατά της Σερβίας.
Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Schroeder είναι Πρόεδρος της Επιτροπής των μετόχων της «Nord Stream AG», η οποία κατασκευάζει τον αγωγό από Ρωσία σε Γερμανία μέσω Βαλτικής για την τροφοδοσία της Γερμανίας με φυσικό αέριο.
Βασικός μέτοχος της «Nord Stream AG» είναι ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός «Gazprom».
Το όλο ζήτημα που ανέκυψε θα επιλύσει ο Πρόεδρος της ΕΕ Βαν Ρομπάι, ο οποίος έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά με την απαράμιλλη μαεστρία του, όταν έχει απέναντί του ανδρείκελα τύπου Γιωργάκη, Βαγγελάκη και Αντωνάκη.
Τους μηρούς σφίξατε …
Σωτήριος Καλαμίτσης – α-διεθνολόγος αν-αλήτης
Φίλος του γιατρού Γωγούση
Υ.Γ. Πώς το ΄λεγε ο Λιακόπουλος; «Πουτινιές στον Πούτιν γίνονται;».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη