5 Μαρ 2014

Βαγγέλης Δημητρίου: "Όταν γράφω κάτι, το γράφω επώνυμα"

Διευκρίνιση από τον π.Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης:
Επειδή πριν από λίγες ημέρες σε δημοσίευμα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης «σταχάλια» διάβασα σχόλιο στο τέλος του δημοσιεύματος που αναφέρεται στο...
όνομα μου, και για να μην επαναληφθεί από κάποιους «καλοθελητές», θέλω να πληροφορήσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν έχω καμία σχέση, ούτε έγραψα, ούτε έστειλα ποτέ «σταχάλια» οποιοδήποτε δημοσίευμα που να αφορά τον Δήμο Θεσσαλονίκης. 
Αν χρειαστεί να γράψω κάτι θα το κάνω επώνυμα και τεκμηριωμένα όπως έκανα με την «πλάγια φόρτωση».
Δεν με ενδιαφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης (ούτε πολιτικά αφού η απόφαση μου το 2010 να μην ασχοληθώ με την πολιτική σε οποιοδήποτε επίπεδο είναι αμετάκλητη) ούτε με ενδιαφέρουν οι σχέσεις του Δήμου και των υπαλλήλων του με τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Δεν με αφορούν.

Ας μην επιχειρήσουν ξανά οι «ευφάνταστοι ηλίθιοι» να με συνδέσουν με οποιαδήποτε δημοσιεύματα που λόγω εκλογών πιθανόν να προκύψουν. Δεν ασχολούμαι με καμία πτυχή του Δήμου Θεσσαλονίκης. Εξουσιοδοτώ «ταχάλια» να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο αν τα δημοσιεύματα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν οποιαδήποτε σχέση με εμένα.

Βαγγέλης Δημητρίου

Σχόλιο taxalia: Όλα τα άρθρα του κ.Δημητρίου είναι επώνυμα, επομένως, δεν χρειαζόταν καν η απάντηση σε έναν σχολιαστή, που απλώς "υπέθεσε". Αλλά κι αυτό είναι περιττό, γιατί, δεν χρειάζεται, ούτε είναι αναγκαίο, ο οποιοσδήποτε πολίτης γράφει ή σχολιάζει σε έναν ιστότοπο, να δίνει και το ..ΑΦΜ του. Λογοκρισία υπάρχει προς το παρόν μόνο στη Βόρεια Κορέα. Εκτός αν θέλουμε να τη μιμηθούμε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη