4 Σεπ 2015

Η Ζωή έστειλε στο "εκτελεστικό απόσπασμα" τον Τσίπρα: "Έφερε τερατώδες Μνημόνιο"

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα,
επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και με νέα εμφάνιση που έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άσκησε επίθεση κατά μέτωπο στον Αλέξη Τσίπρα με βαριές εκφράσεις χαρακτηρίζοντάς τον "εκλεκτό των εκβιαστών - δανειστών".

Ξεκαθαρίζοντας αρχικά τον χαρακτήρα της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ως ανεξάρτητη και ότι δεν προτίθεται να δημιουργήσει πολιτικό φορέα, στη συνέχεια εκτόξευσε βέλη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως δεν έχει καμία νομιμοποίηση να συμφωνήσει με τις εκλογές και ότι μαζί με τον Τσίπρα και τους δανειστές, έστησαν τις εκλογές για να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο κ. Τσίπρας μετέτρεψε την Κυβέρνηση στην πιο σκληρή μνημονιακή", είπε η πρόεδρος της Βουλής κατηγορώντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερε ένα τερατώδες μνημόνιο και θέλει να εξαφανίσει πολιτικά όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει ανάχωμα.

"Είναι η πρώτη φορά που η κυρία Μέρκελ και όλοι οι εκπρόσωποι των εκβιαστών -δανειστών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και ο κ. Τσίπρας δεν είναι μέρος του προβλήματος, είναι μέρος της λύσης", είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου υπαινισσόμενη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον ο εκλεκτός των Ευρωπαίων.

Σχετικά με τις εναλλακτικές που θα μπορούσε να είχε ο Αλέξης Τσίπρας, η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως έθεσε πολλές φορές τον εαυτό της έτσι ώστε να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό. Σημείωσε όμως πως από την πλευρά της, δημιούργησε την Επιτροπής Αλήθειας Χρέους λέγοντας πως το συγκεκριμένο πόρισμα δεν το χρησιμοποίησε στη διαπραγμάτευση ως όπλο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη