30 Νοε 2016

Κύπελλο Ελλάδας: Ματσάρα που θύμιζε "Αγγλία" στο Χαριλάου -Αποκλείστηκε η Βέροια - Νίκες πρόκρισης για ΠΑΣ, Πλατανιά


Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολη για τη 2η
αγωνιστική στο Κύπελλο Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3 στο πλαίσιο του 5ου ομίλου.
Η ομάδα της Αρκαδίας προηγήθηκε 3-1, όμως οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου τα έδωσαν όλα στο τέλος και κατόρθωσαν να κερδίσουν ένα βαθμό που ίσως τους στείλει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 14΄ με τον Μάσα, ο Άρης ισοφάρισε στο 25΄ με τον Μπαργκάν, για να γράψουν το 1-3 οι Ιωαννίδης στο 29΄ και Τσιλιανίδης με πέναλτι στο 72΄. Οι «κίτρινοι» μείωσαν με πέναλτι του Τάτου στο 85΄ και ισοφάρισαν με τον ίδιο παίκτη στο 87΄.
Την έκπληξη της ημέρας έκανε ο Αιγινιακός, ο οποίος στο πλαίσιο του ίδιου ομίλου νίκησε στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα 1-0 με γκολ του Ζούρκου στο 84΄ και μπήκε στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ενώ η ομάδα της Ημαθίας αποκλείστηκε.
Την 1η αγωνιστική είχε χάσει 0-1 στην Τρίπολη, ενώ ο Αιγινιακός είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον Άρη με 0-3.
Κύπελλο Ελλάδας: Νίκες για Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα
Την πρώτη νίκη του στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας σημείωσε ο Πλατανιάς, που επικράτησε της Σπάρτης στα Περιβόλια με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο.
Το γκολ που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης σημείωσε ο Γουνδουλάκης στο 51ο λεπτό. Οι δύο ομάδες έχουν πλέον από τρεις βαθμούς, καθώς το λακωνικό συγκρότημα είχε νικήσει στην πρεμιέρα με 4-0 τα Χανιά, ενώ ο Πλατανιάς είχε ηττηθεί 0-3 από τον Ολυμπιακό.
Την 3η αγωνιστική η Σπάρτη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και τα Χανιά τον Πλατανιά στο ντέρμπι του νομού.
Νίκη με το ίδιο σκορ σημείωσε και ο ΠΑΣ Γιάννινα στον Εύοσμο, επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα στο πλαίσιο του Δ΄ ομίλου με γκολ του Δώνη στο 40ό λεπτό.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» διπλασίασε τις νίκες του και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε στο τρίποντο με την Καλλονή και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, που υποδέχεται την Ξάνθη.




.spirospero.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη