28 Απρ 2017

"Μπούκαρε" στα αποδυτήρια ο Σαββίδης και "έστειλε" παίκτες και Ίβιτς – Ατάκες-φωτιά για τελικό και ...ΑΕΚ!

Aπρόσμενη κίνηση απ' τον μεγαλόμετοχο του Δικεφάλου μετά τον τεράστιο θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού – Διαβάστε
 τι είπε για την πρόκριση και όχι μόνο!Τη χθεσινή βραδιά, ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2012 όποτε και αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άκουσε ολόκληρη την Τούμπα να τον αποθεώνει φωνάζοντας το όνομά του, με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του γι' αυτό το γεγονός και να δηλώνει πως συνιστά παράλληλα τεράστια ευθύνη.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του, ο ηγέτης του ΠΑΟΚ μπήκε στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια όπου το …πάρτι είχε σχεδόν τελειώσει και είπε μεταξύ άλλων στον Βλάνταν Ίβιτς και τους ποδοσφαιριστές του:

"Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας πω μπράβο μέσα από την καρδιά μου, γιατί κάνατε χαρούμενους και περήφανους όλους τους φιλάθλους μας και εμένα. Δείξαμε σε όλους τι μπορούμε να πετύχουμε εάν είμαστε ενωμένοι.

Αυτό που θέλω τώρα από εσάς είναι να είστε το ίδιο καλοί και εάν γίνεται ακόμα καλύτεροι στον τελικό. Πρέπει όμως να ξεχάσετε αυτή τη νίκη, να κερδίσετε την Κυριακή και μετά να συγκεντρωθείτε στον τελικό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα κι αυτό το Κύπελλο πρέπει να γίνει δικό μας".



sportdog.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη