17 Ιουν 2017

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΟ «ΟΠΛΟ» ΤΟΥ! Τα έβαλε με τον σεισμοπαθή της Βρίσας που έχασε τη γυναίκα του

Σάλο κατάφερε να προκαλέσει για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Αυτά τη φορά δεν τα έβαλε μόνο με τα «βοθροκάναλα» όπως αποκάλεσε το ΜΜΕ αλλά και με τον σεισμοπαθή της Βρίσας που έχασε τη γυναίκα του και τραυματίστηκε στο σεισμό ο οποίος είχε το θράσος να καταγγείλει ότι τον εγκατέλειψε το κράτος.
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η καταγγελία του τραυματία από τον σεισμό της Λέσβου Γιώργου Βαληλή που έχασε την γυναίκα του περί αδιαφορίας του υπουργείου υγείας για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Ο Γιώργος Βαληλής που υπέστη κάταγμα κοτύλης, μεταφέρθηκε όπως δήλωσε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά αναγκάστηκε να ταξιδέψει για Πειραιά με το πλοίο της γραμμής με δικά του έξοδα και ασυνόδευτος.
Όπως μιλώντας στον Alpha και τον ΑΝΤ1 ο τραυματίας αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από φίλους και συγχωριανούς του για να μπορέσει να αγοράσει το εισιτήριο του πλοίου και ύστερα από δέκα ώρες, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Εκεί – και ενώ έχει υποστεί αποκόλληση ποδιού από τη λεκάνη – περίμενε περισσότερο από μία ώρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει…
Ο υπουργός δεν αντιλαμβάνεται τίποτα το επείγον στην περίπτωσή του, ως φαίνεται από όσα έγραψε στις 12:30 χθες τα μεσάνυχτα στο προφίλ του στο facebook, και αποφάσισε πως ορθά ακολουθήθηκε η «προβλεπόμενη διαδικασία», δηλαδή με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο πλοίο, να ταξιδέψει μόνος του ως τον Πειραιά και από εκεί με άλλο ασθενοφόρο (ο ίδιος καταγγέλλει πως περίμενε μία ώρα στο λιμάνι, ενώ ο υπουργός ισχυρίζεται πως το ασθενοφόρο τον περίμενε) να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.
Κατά την προσφιλή του συνήθεια μάλιστα, ο κύριος Πολάκης επιτίθεται στα ΜΜΕ που, όπως λέει, είναι «συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής», καθώς «δυο μέρες ψάχνουν να βρουν κάτι να κατηγορήσουν την κυβέρνηση που επέδειξε ασύγκριτη ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λέσβο».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Αυτα δεν ειναι ΜΜΕ ειναι συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής !!!!! Δυο μέρες ψάχνουν για να βρουν κατι να κατηγορήσουν την κυβερνηςη που επέδειξε ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λεσβο (τέτοια που και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης αναγκάστηκαν να δώσουν Συγχαρητηρια) ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ : Κατηγορούν για αναλγησία την κυβερνηςη που άφησε να μεταφερθεί λέει μόνος του(!!!!) ο τραυματίας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για οριστική αντιμετώπιση λογω ειδικού χειρουργείου που έπρεπε να υποβληθεί ..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : Ο ασθενης ειχε κάταγμα Κοτύλης που δεν μπορουςε να χειρουργηθεί στη Μυτιλήνη ,ήταν σταθερός ,δεν ήταν επείγον περιστατικό για να γίνει αεροδιακομιδή η πλωτή διακομιδή με το εκαβ ,δεν ειχε ανάγκη συνοδείας γιατρού . Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του εκαβ απο το νοσοκομείο του νησιού στο λιμάνι ,επιβιβάστηκε στο Καραβι της γραμμής και στον Πειραιά επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο του εκαβ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπως ειχαν κανονίσει οι γιατροί απο τη Μυτιλήνη για να χειρουργηθεί προγραμματισμένα . ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!! Γι αυτο οταν λέω βοθροκαναλα ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ !!!!










http://arouraios.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη