14 Ιουλ 2017

Συνελήφθη φυγόποινος απατεώνας στην Πιερία

Ο 62χρονος Έλληνας είχε καταδικαστεί για απάτη

Σε μια περιοχή της Πιερίας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 62χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί για το αδίκημα της απάτης αλλά είχε γίνει... άφαντος και αναζητούνταν. Ένας τυχαίος έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε, αποκάλυψε το μυστικό του.

Από την διασταύρωση των στοιχείων του, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για απάτη, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών. Ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Δυο φυγόποινοι συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της  Ασφάλειας και προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Πρόκειται για έναν  48χρονο Κινέζο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Πλημμελειοδικείου των Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο και έναν 58χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη