9 Αυγ 2017

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ – «Είναι ένα… σκανδαλάκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην παραδοχή ότι όντως εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία το 1971, προχώρησε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας
Γαβρόγλου.
Ο κ. Γαβρόγλου, μάλιστα, αν και στην ουσία επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο το δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απόφασή του να εξαγοράσει τη στρατιωτική του θητεία ως «προσωπική», έκανε λόγο για απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα», την οποία απέδωσε στο «αδιέξοδο της αντιπολίτευσης».
Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ήταν προσωπική μου απόφαση, ο καθένας ας την κρίνει όπως θέλει [...] Είναι ένα σκανδαλάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά, επιχειρώντας να υποβαθμίσει το γεγονός.
«Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε μετά την ψήφιση ενός νόμου που επαναφέρει τους ακαδημαϊκούς κανόνες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού δεν θέλουν τους ακαδημαϊκούς κανόνες, επειδή ομνύουν στην αυτορρύθμιση. Είδαμε, όμως, ποιο ήταν το αποτέλεσμα» ήταν το… επιχείρημά του.
Σημείωσε ακόμη ότι στον Τύπο γράφονται πράγματα για τη σημαία, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Σημαία προφανώς θα έχουμε στα σχολεία. Θα είναι μάλιστα υψωμένες στη διάρκεια όλης της χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.






 .crashonline.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη