21 Σεπ 2017

ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε από την τιμωρία του, όμως η Ρεάλ έκανε γκέλα ολκής απέναντι στην Μπέτις η οποία στο 94΄ έφυγε με το 0-1 από το Μπερναμπέου!


Η Ρεάλ δεν είχε γνωρίσει τη χαρά της νίκης στο Μπερναμπέου, καθώς είχε έρθει ισόπαλη με Βαλένθια (2-2) και Λεβάντε (1-1) «πληρώνοντας» την τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε από την τιμωρία του και οι Μαδριλένοι πίστευαν πως θα έχουν εύκολο βράδυ απέναντι στην Μπέτις, όμως οι Ανδαλουσιανοί έριξαν... βόμβα στο Μπερναμπέου και έφυγαν με τη νίκη (0-1) στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!
Η Ρεάλ είχε πολιορκίσει τα καρέ της Μπέτις, έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Αδάν είχε κατεβάσει τα ρολά, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Κάπως έτσι ο χρόνος κυλούσε στη Μαδρίτη και το γκολ δεν ερχόταν για τη Βασίλισσα. Η ομάδα του Ζιντάν πίεζε μέχρι το τέλος για να πάρει το λυτρωτικό «τρίποντο», αλλά έζησε τον εφιάλτη!
Ο Μαγιοράλ στο 93΄ είδε τον Αδάν να μπλοκάρει εντυπωσιακά την κεφαλιά του και στην τελευταία επίθεση η Μπέτις, ο Μπαραγάν έβγαλε την μπαλιά στον Σανάμπρια ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!
Πλέον η Ρεάλ μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 7 θέση με 8 βαθμούς και βλέπει από το -7 την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ενώ η Μπέτις σκαρφάλωσε στην 6η θέση με 9 πόντους.

Την ίδια ώρα στη η μισητή αντίπαλος της Μπέτις, Σεβίλλη, έπαιρνε τη νίκη απέναντι στην σκληροτράχηλη Λας Πάλμας με γκολ του Ζέσους Νάβας στο 83΄ και συνέχισε το νικηφόρο σερί για να πλησιάσει την Μπαρτσελόνα στους δύο βαθμούς.
Νωρίτερα η Λα Κορούνια ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς επικράτησε με 1-0 στο Ριαθόρ επί της Αλαβές με το τέρμα του Λουισίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη