4 Οκτ 2017

Οι 4 βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας θα σε χωρίσει

Όλα κυλούσαν ομαλά, ήσουν η τέλεια γυναίκα και είχατε την τέλεια σχέση. Παρόλα αυτά, και χωρίς καν να έχεις κάποια
ένδειξη, εκείνος έδωσε το τέλος. Μεταξύ μας, τα σημάδια λογικά υπήρχαν, αλλά εσύ μάλλον εθελοτυφλούσες. Και τώρα, έρχεται η στενοχώρια, το κλάμα και τα αναπάντητα ερωτήματα: Για ποιο λόγο το έκανε, ενώ τα πηγαίνατε μια χαρά; Φίλη μου, πριν πάρεις την μποτίλια να την κατεβάσεις όλη μονορούφι, και πριν συρθείς στα πατώματα ως άλλη χολιγουντιανή τραγική φιγούρα, διάβασε τρεις πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους σε χώρισε, και ίσως να καταλάβεις. 

Άκουσες πολύ τους άλλους

Και όχι εκείνον. Το λάθος αυτό εμείς οι γυναίκες το κάνουμε συνέχεια. Συζητάμε τα θέματά μας με την μητέρα, την αδερφή ή τις φίλες μας, και όχι με το σύντροφό μας. Όταν λοιπόν εκείνος σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κι εσύ είσαι απασχολημένη με τα υπόλοιπα, τότε κάποια στιγμή η υπομονή του μοιραία θα αρχίσει να εξαντλείται. Να ξέρεις, ότι για έναν άντρα η υπομονή είναι σπουδαία αρετή και να ξέρεις ότι συνήθως διαθέτει μεγαλύτερα αποθέματα από τα δικά σου. Για να φτάσει λοιπόν στο σημείο αυτό, φαντάσου σε τι κατάσταση τον έφερες.

Πολλή ανεξαρτησία

Οι άντρες είναι εγωιστές και θέλουν να νιώθουν προστάτες. Σε καμία περίπτωση δε λέω να είσαι το ταπεινό χαμομηλάκι που απλά θα το κάνει ό, τι θέλει, αλλά τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι μπορείς να καλύψεις σχεδόν όλες σου τις ανάγκες ανεξάρτητα από αυτόν, τη στιγμή εκείνη φίλη μου, θα πάθει ντουβρουτζά. Να είσαι ανεξάρτητη, αλλά δείξτου ότι δεν είσαι και τόσο. Δες το σα δώρο από σένα για εκείνον.
Αλλά και εντελώς εξαρτημένη;

Τι είπα από πάνω; Ε ακριβώς αυτό. Με λίγα λόγια, όταν εξαρτάσαι 100% από εκείνον, για όλες τις εκφάνσεις και όλους τους τομείς της ζωής σου τότε μάλλον δεν μπορείς να είσαι και πολύ ερωτεύσιμη. Το δεδομένο κάποια στιγμή παύει να είναι και ελκυστικό. Μη γίνεις αυτό που πάντα… δεν ήθελες. 


Και τελικά…

Πες βρε τέρας μια καλή κουβέντα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που κάνει σχέση για να περνάει άσχημα, εκτός φυσικά από εξωτερικούς παράγοντες τους οποίους δεν μπορείς να αποφύγεις. Όταν λοιπόν τα άσχημα συναισθήματα γίνονται περισσότερα από τα καλά, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Και τότε σίγουρα επέρχεται ο χωρισμός. Απλά τα πράγματα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη