2 Φεβ 2023

Θα έχει η επόμενη Βουλή ράπερς και Dj;...


Πριν από μερικά χρόνια ούτε που θα το φανταζόμασταν ότι ράπερς ή DJ θα μπορούσαν να είχαν μία θέση στη Βουλή.


Τα χρόνια βέβαια αλλάζουν και πλέον το κοινοβούλιο αλλά και τα κόμμα δείχνουν πιο… ανοιχτά. Ποιοι θα είναι όμως οι καλλιτέχνες που... μπορεί να βρεθούν στην επόμενη Βουλή; Όπως πρώτη είχε γράψει η στήλη ακούγεται έντονα πως στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Νίκου Βουρλιώτη των Going Through για να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια (κεντρική φωτό) είναι σε συζητήσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΜέΡΑ25. Το κεφάλαιο «ράπερς» κλείνει κάπου εκεί.







Όσον αφορά τώρα στους DJ, με το ΚΚΕ θα κατέβει ο Rico των Νέβμα. Ο κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης χρόνια κοντά στο ΚΚΕ θα δώσει την μάχη στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας. Ο Rico είναι γνωστός και για τις επιτυχίες που έχει κάνει με τη σύζυγό του Κατερίνα Στικούδη.







Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις προαναφερθέντες καλλιτέχνες έχουν μακρά πορεία στη μουσική και πολλές επιτυχίες στην πλάτη τους. Το κοινό που έχουν είναι ότι παρεμβαίνουν στα δημόσια πράγματα και παίρνουν θέση...


topontiki.gr

at 1:00 μ.μ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη