24 Ιουλ 2008

Ακόμη μια επιδρομή φασιστών στην Αθήνα


και εφημερίδα στο στόχαστρο των γνωστών ακραίων, φασιστικών ομάδων της Αθήνας. Οι φασίστες, γεννήματα της "σκύλας που τους γέννησε και βρυχάται πάλι", έκαψαν γραφεία εφημερίδας, στο όνομα του ...αντιφασιστικού αγώνα.

Γράφει το greekalert προς τους κουκουλοφόρους απεχθείς φασίστες:

Φασισμός δεν είναι το καθετί Εθνικό που σας έχουν βάλει να στοχοποιήσετε...

σε όλα τα κράτη του κόσμου στο 21ο αιώνα ο ενεργός φασισμός (όχι ο θεωρητικός φασισμός) αντιπροσωπεύει τον κρατικό ολοκληρωτισμό.

και αυτό είναι κάτι που εσείς δεν μπορείται να σταθείτε απέναντι του, γιατί πολυ απλά αποτελείτε κομμάτι του και μάλιστα το κομμάτι για όλες τις δουλειές...

-εσείς δίνετε άλλοθι στο κράτος...για περισσότερη κρατική καταστολή...

-εσείς ως σωτήρες τραβάτε τα φώτα της δημοσιότητας όταν κάποιοι καίγονται από τις αποκαλύψεις σκανδάλων...

-εσείς δίνετε χώρο για να καταργηθεί το άσυλο και αρκετές από τις ελευθερίες που απολαμβάνει ετούτος ο λαός...

-εσείς προβοκάρετε τους αγώνες του λαού με τι πράξεις σας...μέχρι να το καταλάβετε...συνεχίστε...κάψτε βιβλιοπωλεία...κάψτε εφημερίδες...κάψτε ότι νομίζετε...αλλά προσέξτε...γιατί όταν κάποιος ξεθαρεύει και νομίζει πως τίποτα πια δεν τον ακουμπάει...όταν νομίζει πως είναι στο απυρόβλητο...τότε την πατάει...

Για την επίθεση των αντιεξουσιαστών στα γραφεία της εφημερίδας μπορείτε να διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ


Ση.taxalia: φυσικά δεν "παίρνουν" από λόγια, οι άνθρωποι, γιατί πρόκειται για επαγγελματίες κακοποιούς, κακόψυχους αλητήριους, έμμισθους υπαλλήλους σκοτεινών συμφερόντων, πολέμιους της δημοκρατίας, οπαδούς της φίμωσης κάθε αντίθετης γνώμης, με εγκληματικές ενέργειες. Ανθρώπους δηλαδή που θα γίνουν αύριο, οι εξουσιαστές του λαού, με τα armani!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη