24 Ιουλ 2008

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
λέει το ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ blog
Ύποπτη η απόφαση ελληνοποίησης 180.000 παιδιών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.
Σχέδιο νόμου του υπουργού εσωτερικών εκτελεί εντολή των Αμερικανών για την ταχύτατη κατασκευή εθνοτήτων εντός της Ελλάδας. Όταν οι εισβολείς έποικοι αλώσουν πληθυσμιακά την χώρα μας, που αντιμετωπίζει τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, τότε η κατάρρευση των εθνικών αντιστάσεων και η άλωση της εκ των έσω θα είναι γεγονός μη αναστρέψιμο και τετελεσμένο.
Προσοχή!! Το μέτρο της αυτόματης απόκτησης υπηκοότητας καταργήθηκε πρόσφατα το 2007 στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία και αναθεωρείται σε όλη την Ευρώπη.
Εν όψει της προγραμματισμένης κοινής Ευρωπαϊκής πολιτικής τον Οκτώβριο για τους μετανάστες των τρίτων χωρών, η Ελλάδα (Προκόπης Παυλόπουλος) βιάζεται να περάσει μόνη της και άνευ φανερών πιέσεων την «γραμμή» της κατασκευής εθνικών μειονοτήτων στην χώρα!!
Να σκεφτεί κανείς ότι από αυτά τα παιδιά, τα αγόρια θα καθοδηγηθούν από τις δήθεν οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (έμμισθοι πράκτορες του Σόρος), να μην πάνε στρατιώτες δηλώνοντας αντιρρησίες συνείδησης!!
ΣΟΣ
Aυτή την στιγμή 75.000 Σκοπιανοί ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός τους απόκτησαν Βουλγαρικά διαβατήρια-ισότιμων πολιτών της ΕΕ- και ετοιμάζονται να εγκατασταθούν στην Θεσσαλονίκη, ως Ευρωπαίοι πολίτες για να εγγραφούν ως «Μακεδονική» μειονότητα εντός της Ελλάδας. Αγοράζουν μάλιστα γή στο Φίλυρο και στα βόρεια προάστια της Θεσσαλονίκης!! (!!!)* Όλοι τους συντονίζονται από ενιαίο κέντρο γεωπολιτικών ανακατατάξεων. Το ίδιο που διέλυσε την Γιουγκοσλαβία. Όσοι γεννήθηκαν στην Ελλάδα και οφείλουν να σεβαστούν, αν όχι να ενσωματωθούν και να αγαπήσουν τον τόπο αυτό, πρέπει αφού ενηλικιωθούν να αποφασίσουν μόνοι τους, αν θα πολεμήσουν κατά το αμερικανικό πρότυπο ακόμη και ενάντια στην χώρα καταγωγής τους υπερασπιζόμενοι την νέα τους πατρίδα!!
Σημ. στο taxalia δεν υπέπεσε κάτι τέτοιοι στην αντίληψή μας. Αν το blog ξέρει κάτι παραπάνω, αναμένουμε...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη