10 Σεπ 2008

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: Δεν υπέγραψα καμιά ανταλλαγή με το Βατοπέδι. Είναι έτσι;


Διάβασα στο press-gr.blogspot.com το "Ντροπή! Λέει ψέμματα ο Πέτρος Δούκας!"
Και έρχομαι να το ενισχύσω....

Είπε ο Πέτρος Δούκας στο ΣΚΑΙ:
"Πρέπει ο καθένας να ξεκαθαρίσει το τι αφορά τον ίδιο. Το τι αφορά εμένα, εγώ σας το είπα... Δεν έχω υπογράψει καμία ανταλλαγή, καμίας ίντσας οικοπέδου προς τη Μονή Βατοπεδίου".

Συνεχίζοντας το ΣΚΑΙ το ρεπορτάζ του λέει:
Στους νομικούς κύκλους συζητείται έντονα η παρέμβαση του Τότε υφυπουργού οικονομικών κ. Πέτρου Δούκα στη Δικαιοσύνη, για να μην εκδοθεί απόφαση για την κυριότητα της Βιστωνίδας, που σύμφωνα με τους γνωρίζοντες την υπόθεση θα απέβαινε υπέρ του Δημοσίου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου:
"Στα δικαστήρια, το δημόσιο (που μηνύθηκε από τη Μονή) είχε μια πάρα πολύ καλή επιχειρηματολογία και θα κέρδιζε την υπόθεση. Η υπόθεση αυτή σταμάτησε διότι η νέα κυβέρνηση δια των υπουργών της, αποφάσισε να εκδικάσει - η ίδια στην πράξη - υπέρ της Μονής Βατοπαιδίου".

Δεν μπορώ να καταλάβω το ΣΚΑΙ. Τι "κύκλοι"; Μα υπάρχουν αποδείξεις!

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΥΚΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ!

Ορίστε και το ντοκουμέντο με την υπογραφή Π. Δούκα, που είχα δημοσιεύσει στις 31/08/08 με τίτλο "Δεν κέρδισαν ποτέ καμία δικαστική μάχη"

Είπαμε... το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...
-~----------~----~----~----~------~
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη