9 Σεπ 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ..ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ


Απάντησε η ΗΡΑΚΛΗΣ Π.Α.Ε. στο χθεσινό δημοσίευμά μας, με τίτλο


που αφορούσε το Φ.Ε.Κ. σύστασης του νέου Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ το οποίο φαίνεται να εκδίδει η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ! Προφανώς πρόκειται για τυπογραφικό / ανθρώπινο λάθος, αν και λάθη στο Φ.Ε.Κ. απαγορεύονται δια ροπάλου !

Η απάντηση από τον σύμβουλο της Π.Α.Ε. Δήμο Πολύκαρπο, όπως δημοσιεύθηκε στο goalday:

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής Δήμος Πολύκαρπος διέψευσε χθες το βράδυ τις πληροφορίες που -προήλθαν από δημοσίευμα σε blog και- θέλουν την ΠΑΕ Ηρακλής να έχει μεταφέρει την έδρα της στα Τρίκαλα. Στο blog taxalia.blogspot.com δημοσιεύτηκε το υπ' αριθμόν 6775 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 9/7/2008, σύμφωνα με το οποίο γνωστοποιούνται οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και η παράταση της θητείας. Το ΦΕΚ υπογράφει υπάλληλος της αρμόδιας υπηρεσίας Τρικάλων και δίνει εντολή ο νομάρχης Θεσσαλίας! Νομός Θεσσαλίας βεβαίως δεν υπάρχει, το ενδεχόμενο λάθους είναι πολύ πιθανό, αλλά όσον αφορά την πιθανότητα μεταφοράς της έδρας της ΠΑΕ Ηρακλής στα Τρίκαλα, ο κ. Πολύκαρπος σχολίασε «Το διαψεύδουμε, αλλά την Τρίτη θα δούμε το αντίγραφο του ΦΕΚ που έχουμε στα γραφεία μας, για να κάνουμε και τη σχετική σύγκριση».

Εμείς που φέραμε την "πατάτα" στην επιφάνεια έχουμε να πούμε δύο πράγματα:

1. προφανώς και δεν πήγε στα ..Τρίκαλα, η έδρα της Π.Α.Ε. όμως, μήπως θα έπρεπε να διαβάζετε τα Φ.Ε.Κ. σας ; Δεν πήρατε χαμπάρι ότι λέει "ΤΡΙΚΑΛΑ 30-6-08" ;

2. βάλαμε και το απόσπασμα του ΦΕΚ. Ό,τι δημοσιεύει το taxalia είναι τεκμηριωμένο! Εδώ, τίποτε δεν γράφεται τυχαία. Αντί να αμφισβητείτε, τι; το ΦΕΚ που επισυνάψαμε; να είστε πιό προσεκτικοί και να διαβάζετε τα ΦΕΚ που αφορούν το ιστορικό μας σωματείο. "Ρόμπα" γίναμε σε ΠΑΟΚια και ΑΡΕΙΑνούς. Όχι άλλες τέτοιες προχειρότητες. Το ΦΕΚ το έχουμε στα χέρια μας και συνεπώς ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ! Διορθώστε το, πείτε μας ένα "ευχαριστώ", που σας ανοίξαμε τα μάτια, κι αφήστε τις "συγκρίσεις".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη