15 Σεπ 2008

Gay McDougall in Macedonia. Ωραίο ανέκδοτο...


Tελείωσε πριν λίγο η επίσκεψη της Αμερικανίδας "ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα των Ηνωμένων Εθνών" (αυτός είναι ο τίτλος και η ιδότητά της) Gay McDougall, στη Μακεδονία.

Πριν σας δώσουμε το ρεπορτάζ, επειδή η Σκοπιανοί το θεωρούν μέγα επίτευγμα, να σας πούμε, ότι η κ. McDougall, είναι δικηγόρος (όπως και ο Νίμιτς) και ξέρετε που; στη Debevoise, Plimpton, Lyons & Gates.

Αν δεν θυμάσται, είναι η μεγάλη δικηγορική εταιρεία, που ανέλαβε τη διερεύνηση του σκανδάλου SIEMENS (τι έγινε με αυτό; φυσικά ξεχάστηκε!! στο μυαλό σας είμαστε;).

Η κυρία ανήκει στον κύκλο των υποστηρικτών του Obama, έχει άριστες σχέσεις με το ελληνικό λόμπι (!), αλλά δεν τη χαλάει και μια "αρπαχτή" στην επαρχία, αφού το MHRMI (οι Σλαβομακεδόνες της διασποράς) πληρώνουν καλά!!!

Έτσι, έκανε σήμερα για λίγο "την αρκούδα" που την περιέφεραν από δω κι από κει, σήμερα, από το πρωί, στη Φλώρινα, στη Μελίτη κ.λ.π. (από χωρίου εις χωρίον) οι Βοσκόπουλος, Τσαρκνιάς και λοιποί αδιόριστοι. Η Ντάγκλας τους άκουγε προσεκτικά, κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι, είδε ότι κάποιοι μιλούν το γλωσσικό ιδίωμα της περιοχής (όπως ο γράφων), θα γράψει μια ωραία εκθεσούλα, την οποία δεν θα διαβάσει κανείς, θα εισπράξει 250.000 ευρώ για τον κόπο της και θα πίνει dom perignion στην υγειά του Βοσκόπουλου. Άλλωστε ανύπαντρη "μεγαλοκοπέλα" είναι, δουλειά δεν έχει, άσχημο είναι ένα ταξιδάκι αναψυχής;

Το απόγευμα μια πομπή αυτοκινήτων την συνόδευσε μέχρι την Έδεσσα, όπου θα ψάξει σαν άλλος Ιντιάνα Τζόουνς για "καταπιεσμένους μειονοτικούς". Οι Βοσκόπουλοι δεν την πήγαν την κοπέλα στους "θεσμικούς" άρχοντες της περιοχής, παρά μόνο σε επιλεγμένους "στόχους", 5-6 γιαγιάδες δηλαδή, οι οποίες της μιλούσαν στα "μακεδονικά".

Κάποια στιγμή η Γκέι (ναι, Γκέι τη λένε την κοπέλα) νύσταξε και από ότι κατάλαβα σκεφτόταν κάπως έτσι: "καλά τα δικαιώματα των μειονοτήτων, αλλά να τελειώνω μ' αυτούς τους wankers και να πάω στο ξενοδοχειάκι, να κάνω το μπανάκι μου και να την πέσω....Κι αύριο μέρα του Θεού είναι...θα ανακαλύψω κι αύριο μειονότητες. Έτσι κι αλλιώς έχει πολλούς μειονοτικούς εδώ στην Αιθιοπία, ή στην Ουγγαρία ή....ω, fuck, στην Ελλάδα είμαι ρε γαμώτο...κι αυτοί οι wankers μου ζάλισαν το κεφάλι".

Όλο αυτό το grotesco σκηνικό, θα εμφανιστεί από το Ουράνιο Τόξο και τον Ντέντε, σαν "μεγάλη επιτυχία", σαν "κόλαφος του Ο.Η.Ε." για τα δικαιώματα των μειονοτήτων και λοιπές αρλούμπες, με τις οποίες θα γελάτε για μέρες...


Κι ένα βιντεο της Γκέι, όπου καταφέρεται με σκληρά λόγια εναντίον του Μπους, τον οποίο οι Σκοπιανοί έχουν για Θεό!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη