22 Οκτ 2008

Πολύ ενδιαφέρον: άσκηση του σκοπιανού στρατού κοντά στα σύνορα μας!!!


Τη μεγαλύτερη άσκηση στην ιστορία του πραγματοποιεί ο στρατός της πΓΔΜ, μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Στην άσκηση συμμετέχουν 1.000 στρατιώτες, ονομάζεται "Macedonian Flash - 04", γίνεται με τη συνεργασία του ΝΑΤΟ και σκοπό έχει την εξοικίωση των δυνάμεων της πΓΔΜ στα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα.

Η άσκηση περιλαμβάνει βολές πυροβολικού από την 1η μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού και βολές από ελικόπτερα.

Την όλη άσκηση θα επιβλέπει ομάδα αξιωματικών του ΝΑΤΟ, για να αξιολογήσει τις δυνατότητες του ψευτοΜακεδονικού στρατού.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η άσκηση, γίνεται 20 χλμ, από τα Ελληνικά σύνορα, στο Krivolak (δείτε το χάρτη) και θα υπάρχουν βολές βαρέων όπλων. Η άσκηση είναι 100 φορές μεγαλύτερη της ελληνικής βολής αρμάτων, στο πεδίο βολής λόφων, που ξεσήκωσε τη γειτονική χώρα και τον ..Γκρούεσκι αυτοπροσώπως.

Επίσης, ξεσήκωσε κάτι "μειονοτικούς" στη Φλώρινα, που ενοχλήθηκαν για τις ......περιβαλλοντικές επιπτώσεις των πυρομαχικών και τους συμμάχους του στην Αθήνα, που ενοχλήθηκαν από την ενόχλησή μας, για την επέμβαση ξένου κράτους, στα εσωτερικά μας.

Τώρα, έχουν να πουν κάτι όλοι αυτοί; Τα Σκοπιανά βλήματα, δε μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα; Τα Σκοπιανά τανκς δεν χαλάνε τους αγροτικούς δρόμους;

Φαντάζεται κανείς ότι ο Κ.Καραμανλής, θα στείλει επιστολές σε όλο τον κόσμο, για να καταγγείλει τις δραστηριότητες του "μακεδονικού" στρατού;

Χρειάζονται μεγαλύτερες αποδείξεις, για τη γελοιότητα του Γκρούεσκι;

η είδηση στο Makfax
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη