15 Οκτ 2008

Ποια δικαιώματα των πεζών; Μόνο λόγια είναι όλοι

Οι φιλόσοφοι απλά ερμήνευσαν τον κόσμο, με διάφορους τρόπους - το ζήτημα είναι να τον αλλάξουμε. Karl Marx.

.....................................................................................................

Η ΕΙΔΗΣΗ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ.

Η "ένωση για τα δικαιώματα των πεζών", σε συνεργασία με την οργάνωση “Αναπηρία σήμερα”, επέλεξε τη σημερινή παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με προβλήματα όρασης για να διαμαρτυρηθεί συγκεκριμένα για την παράνομη στάθμευση στα πεζοδρόμια της οδού Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, του Τελλόγλειου Ιδρύματος, του ΑΧΕΠΑ και του Καυταντζογλείου σταδίου.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τα "στραβά μάτια" Τροχαίας και κυρίως Δημοτικής Αστυνομίας, επίσης γνωστά. Η απάντηση τους στην εύλογη απορία:

-γιατί κάνετε τόσο προκλητικά τα στραβά μάτια;

-"μα αν γράφουμε συνεχώς, που θα παρκάρουν όλοι αυτοί;" απαντά λογικότατα η Δ.Α..

......................................................

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ; (Για να μιλάμε ουσιαστικά κι όχι για να περνά η ώρα).

Προφανώς ΟΧΙ!!! ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ!!! Αν κλείσουν με κολονάκια τα πεζοδρόμια, που θα πάνε όντως τα εκατοντάδες Ι.Χ. που συχνά είναι για το Α.Χ.Ε.Π.Α.;

Τελικά τόσο χάλια είναι η υπόθεση; Ναι. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα;

ΜΟΝΟ ΜΙΑ! Να κάνει επιτέλους το ΑΠΘ αυτό που θα έκανε αν δεν κοιμόταν (οργανωτικά) τον ύπνο του (βολεμένου δημοσίου) δικαίου.

Να ξεπεράσει τα προβλήματα και τις προφάσεις, να σηκώσει τα μανίκια, να αφήσει τα παραμύθια, και να κάνει ΠΟΛΥΟΡΟΦΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΚΙΓΚ, για τους φοιτητές, αυτό:
ξέρουμε και τη νομοθεσία και τα προβλήματα και την ιστορία του κτιρίου. Εσείς πρέπει να ξέρετε αυτό: Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΙΑ ΛΥΣΗ, Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη