ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΟΦΩΝ: ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ TAXALIA ΣΤΟ ΥΠΕΞ

3 Οκτ 2008


Με τη συνταγματική αναθεώρηση, που κυρώθηκε την 7-12-2005 από την Εθνοσυνέλευση της Π.Γ.Δ.Μ. τροποποιήθηκε το άρθρο 49 του συντάγματος, που είχε ως εξής:
Article 49
The Republic cares for the status and rights of those persons belonging to the Macedonian people in neighbouring countries, as well as Macedonian ex-patriates, assists their cultural development and promotes links with them.The Republic cares for the cultural, economic and social rights of the citizens of the Republic abroad.
με την προσθήκη ΙΙ, η οποία ισχύει αναδρομικά, από την 6-1-1992 και τέθηκε στο πλαίσιο ανηλλημμένης υποχρέωσης της Π.Γ.Δ.Μ. έναντι του Ο.Η.Ε. και αναφέρει:
AMENDMENT II
1. In the exercise of this concern the Republic will not interfere in the sovereign rights of other states or in their internal affairs.
2. This Amendment is an Addendum to Paragraph 1 of Article 49 of the Constitution of the Republic of Macedonia.These Amendments are an integral part of the Constitution of the Republic of Macedonia and came into force on the day they were promulgated, on January 6th, 1992.
Το επίσημο κείμενο του συντάγματος, εδώ: http://www.sobranie.mk/en/default.asp?vidi=ustav
Το σύνταγμα λοιπόν της Π.Γ.Δ.Μ. προβλέπει ότι η Π.Γ.Δ.Μ. :
"έχει την υποχρέωση να φροντίζει για τα δικαιώματα του Μακεδονικού λαού στις γειτονικές χώρες, όπως και των εκπατρισθέντων, υποβοηθώντας την πολιτιστική τους ανάπτυξη και τη σύσφιξη των δεσμών με αυτούς."
Με την προσθήκη ΙΙ, που τροποποιεί το άρθρο 49, ορίζεται ότι:
"κατά την ενάσκηση αυτής της μέριμνας, η δημοκρατία δεν θα επεμβαίνει στα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων κρατών ή στις εσωτερικές τους υποθέσεις"

Χθες, σε δήλωση που εξέδωσε η κυβέρνηση και υπογράφεται από τον ίδιο τον Γκρούεσκι, αναφέρεται:
За случувањата вчера реагираа и од кабинетот на премиерот Никола Груевски.„Со огромна загриженост ги следиме овие настани и се надеваме дека грчката држава ќе ги земе предвид реакциите на граѓаните на овој дел на Грција и дека тие вежби не се во функција на демонстрација на сила“, се вели во соопштението од кабинетот на Груевски. Здружението „Виножито“ веќе побара од меѓународната заедница поенергично да ги заштити правата на Македонците, бидејќи, како што истакнуваат неговите членови, Грција не ги почитува меѓународните стандарди кога станува збор за нивните права.
δηλαδή :
"We are very worried about the protests and are hopeful Greece will take into considerations the reactions of citizens in that particular part of Greece. We hope the training of the Greek Army is not a demonstration of force."

Ο κ.Γκρούεσκι είναι "πολύ ανήσυχος" λοιπόν, για μια διαδήλωση, που έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής των κατοίκων ενός ελληνικού νομού και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Έτσι δεν μας λένε οι "κάτοικοι" και οι ..Ιοί;

Να τα πούμε πολύ απλά τώρα:
Απέναντι από το χωριό Μαράσια του Έβρου, κοντά στην Αδριανούπολη / Edirne, υπάρχει παρόμοιο πεδίο βολής του τουρκικού στρατού. Σε βολή του τουρκικού πυροβολικού σκοτώθηκε πέρυσι ένας βοσκός. Επίσης τα τουρκικά άρματα, διέρχονται από τον περιφερειακό της Αδριανούπολης, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθιζήσεις. Η τοπική κοινωνία έχει ξεσηκωθεί και ζητά την απομάκρυνση του πεδίου βολής. Ακριβώς όπως στους Λόφους!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Έχετε ξαναδεί τέτοια ωμή, απροκάλυπτη, εχθρική παρέμβαση στα εσωτερικά μιας γειτονικής χώρας;
Επαναλαμβάνουμε, ότι σύμφωνα με τις αιτιάσεις όλων των "σχετικών", το πρόβλημα δεν έχει καμιά εθνική χρειά. Είναι μόνο θέμα περιβάλλοντος. Αν κάποιος από την περιοχή ισχυριστεί το αντίθετο, τότε σύμφωνα με τον Π.Κ. τον περιμένουν ισόβια! (αν προσπαθήσει δηλαδή δια θετικών ενεργειών, να εμποδίσει την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων και να υπονομεύσει το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων).
ΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ:
«Οι χθεσινές δηλώσεις του κυρίου Gruevski στερούνται για άλλη μια φορά σοβαρότητας. Η συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η καλλιέργεια της μισαλλοδοξίας με ανυπόστατους ισχυρισμούς και εθνικιστικές κορώνες , αποκαλύπτουν σε όλη τη διεθνή κοινότητα τις πραγματικές προθέσεις του κυρίου Gruevski και υπονομεύουν την προσπάθεια για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να τον παρακολουθήσει στον ολισθηρό δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει.»

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ; (επιεικέστατη η φρασεολογία μας!)

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ; ΕΣΕΙΣ "ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ..", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ !

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Π.Γ.Δ.Μ.;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΣΚΙ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, "ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ";

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΗΡΘΕ Η GAY MCDOUGALL, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΩ: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΛΙΑΡΟΙ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ;
Share

31 σχόλια:

 1. Ρε taxalia πιστεύετε πως ιδρώνει το αυτί της Ντόρας; Αυτή έχει ένα στόχο! Πρωθυπουργός στην θέση του Πρωθυπουργού, κάτι δηλαδή από Iznogoud! Τι την νοιάζει αν δυσαρεστήσει με τις πράξεις και τις αποφάσεις της 2,000,000 Μακεδόνες συν τους Μακεδόνες του εξωτερικού, αλλά και στο σύνολο, όλους σχεδόν τους Έλληνες; Τα Χανιά να είναι καλά, οι Αμερικάνικες Βάσεις να μεγαλώνουν, να προωθούνται τα συμφέροντα της ίδιας και των ΗΠΑ εντός Ελλάδας και τίποτε άλλο δεν την νοιάζει την εν λόγω κυρία!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. TAXALIA, ΣΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.
  Υ-Μ-Ν-Ο-Σ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΝΤΟΡΑ,
  ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εισαι μεγαλοσ!!!!!

  Αυτοι εκει πανω εναι ΝΑΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;
  ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΝΙΚΟ (δικό σου υποθέτω)!!!!!
  ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ...
  ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΧΑΛΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΥΜΝΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,
  ΥΜΝΟΣ
  ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πω πω!!!Αυτοι νομιζουν οτι απαντανε στο ΠΑΣΟΚ ενω ο αλλος δημιουργει τετελεσμενα. Θα τρελαθουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;

  ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΟΥΣ;
  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
  ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ........

  ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ

  ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πραγματικά...

  Ο τελευταίος ανώνυμος έχει απόλυτο δίκαιο. Για την κυβέρνηση μας, ΦΥΡΟΜ και ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο πράγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δημήτρης - ΘεσσαλονίκηΠαρ Οκτ 03, 03:06:00 μ.μ. 2008

  Αιντε και πότε θα πάρουμε τα γιαταγάνια να κατέβουμε στην Αθήνα, να καθαρίσουμε τον τόπο απο τους μαλθακούς πολιτικούς μας...παρακμή αδέρφια... να είμαστε ενωμένοι εμείς τουλάχιστον,ν'αφήσουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις κατά μέρος και να μείνουμε εμείς, ο λαός, ενωμένοι...τίποτα δεν θα περάσει, θα γίνει ότι πει ο λαός οχι οι υποταγμένοι χαφιέδες, ρουφιάνοι και πούστηδες που γέμισε η Αθηναική κοινωνία...υπομονή και ομόνοια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. PESTA GAMOTO PESTA EPITELOUS MA EXOUN SKASI
  BRAVO ETZI THELI EKSO APO TA DONTIA
  OLI MASI NA TOUS ANANGASOUME NA KSYPNISOUN

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Giati kai pari parapliroforeite aisxra ton kosmo?Ti sxesi ehei to asteio paradeigma tis Adranoupolis pou xrismopoihsate?Den yparxoun Ellines stin Adrianoupoli gi' afto den nomimopoieitai i Ellada na paremvei. Stous Lofous omos yparhoun nono Makedones, gi' afto kai i dilosi Gruevski.
  Synelthete epitelous kai stamatiste ti mavri propaganda sas!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Φυσικά και υπάρχουν Μακεδόνες στους Λόφους. Όπως και στην υπόλοιπη Φλώρινα, στη Πιερία, στη Θεσσαλονίκη κτλ.
  Για αυτό και ο Gruevski ΔΕΝ έχει δικαίωμα να μιλάει για αυτούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. τελευταία προβοκάτορα, μη χαίρεσε!
  Δεν θα σου απαντήσουμε υβριστικά!
  Απλά θα σου πούμε ότι σε αγαπάμε, όπως όλους τους γελοτοποιούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. "Stous Lofous omos yparhoun nono Makedones, gi' afto kai i dilosi Gruevski."

  xa xa xa xa xa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΕΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ: ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ!
  ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ.

  ΕΥΓΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Oles autes oi probokatsies deixnoun stin tragiki katastasi pou exei el8ei i Vardarska!

  Einai i wra na baloume tin logxi sto oplo!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Πέστα φίλε !
  Το ερώτημα "πόσο μαλάκες είστε" είναι φαντάζομαι ρητορικό. Δηλ. δεν χρειάζεται απάντηση. Χρόνια τώρα η εξωτερική πολιτική είναι στα χέρια ανθρώπων που στον πλανήτη τους κάνει πολύ κρύο η δε εσωτερική στα πόδια τους !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. T.G.
  Νάσε καλά ΝΙΚΟ (δικό σου υποθέτω)!!!!!

  ΠΑΣΟΚΟΣ χρόνια.
  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ πρόσφατα
  ΙΔΙΑ σκατά όλοι.
  Δεν με ενδιέφερε ούτε ο Παπαθεμελής ούτε ο Τσοχατζόπουλος. Τον Ανδρέα ψήφιζα.
  Δεν με ενδιαφέρει ούτε η Ντόρα ούτε ο Γκιουλέκας. Τον Καραμανλή ψήφισα.
  Δεν ζητούσα τον λόγο ούτε από τον Παπαθεμελή ούτε από τον Τσοχατζόπουλο.
  Τον Ανδρέα κατέκρινα
  Δεν ζητώ τον λόγο ούτε από την Ντόρα ούτε τον Γκιουλέκα. Τον Καραμανλή κρίνω.
  (Δεν αναφέρομαι στα αλλά κόμματα γιατί για ΜΕΝΑ δεν υπάρχουν.)
  Πιστεύω ότι καταλάβατε τι θέλω να πω. Αν κάποιος δεν το κατάλαβε δεν με ενδιαφέρει.
  Μπράβο και πάλι μπράβο.
  Τώρα αν οι Σκοπιανοί δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το καταλάβουν …κακό του κεφαλιού τους.
  Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν . Θα είναι πολύ αργά …αλλά θα το καταλάβουν. Μαζί και οι προστάτες τους.
  Προς το παρόν χέστε τους. Το Χ κεφαλαίο.
  Όσοι σκεφτόμαστε το ίδιο καταλαβαινόμαστε. Όσοι δεν μας καταλαβαίνουν….πρόβλημα τους.
  Το ενθαρρυντικό είναι ότι …μαζευόμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Idriste Makedoniko komma tora !!!!!!!

  Mpite sti vouli kai dioxte tous olous !!!!!!

  I simerini vouli einai gemati prodotes.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. poli plaka.ypeks gia gelia.enas voulgarofron sto video me simvolo ti..simaia ton poustidon[katapliktiko-apo aisthitiki antilipsi skizoun se sinirmous].kai atia[agnostou taytotitas iovola arximalakismena]na agonioun apo ta skopia gia ta orfana tous.re milame kai gamo ti komodia.gia almodovar.[pantos i analisi prepi malon na lavei ipopsin oti oute i skopianoi kanoun oti kanoun tixaia ala kirios oute i diki mas apantoun opos apantoun tixaia kai xoris na pezetai ipogio paignio stis plates mas.o noon noeito.gnosto to paignio apo tourkia edo kai 35 xronia-gia tin akrivia apo to 50 kai tin ipotagi ton ethnikon simferonton sta ipertera natoika-''simaxika'' tote]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΩΣ ΜΑΚΕΔΩΝ, ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΒΟΥΛΕΦΣΚΙ (ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΙΝΤΣΑΡΟ, "ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ", ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ), ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (ΠΕΡΙ ΤΑ 2.000.000 - 2.500.000), Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΥΓΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΖΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΥΓΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΑΝΟΥΣ.

  ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΕΠΙΒΟΥΛΕΦΣΚΙ, (ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΩΝ, ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ) ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΗ. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕ ΩΣ ΛΥΣΙ ΤΗΝ Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Σ Ι ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ), ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΨΜΕ (ΨΗΦΙΣΩΜΕ) ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ (Ή ΝΟΜΑΡΧΗ) ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ)ΛΥΣΙ:
  ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ, ΔΙΧΩΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ... ΜΑΓΚΕΣ),
  Ο ΕΠΙΒΟΥΛΕΦΣΚΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ,
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ,
  ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (1946-1949), ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΤΕ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΙΚΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΙΚΗΣΑΝ, ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ" ΤΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ),
  ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΙ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ),
  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ "ΣΚΑΣΟΥΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,
  ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗ,
  Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ) ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩΜΕ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ (ΙΣΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ, ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ), Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,
  ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ, ΑΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ, ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ!
  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑ.ΟΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ - ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΑΜΒΑΝΟΝ ΩΣ ΕΠΑΘΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ !! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ).

  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΛΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΟΥ 1946-1949, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!)


  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) ΛΥΣΙ ;;;

  ΜΥΓΔΩΝ (ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΚΕΔΩΝ, ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΔΟΝΙΑ!
  ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (για να χρησιμοποιήσω τον "αριστερισμό").
  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ 95%;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Πραγματικά το άθρρο του Μυγδωνα, είναι πολύ καλό.
  Θα ηταν τέλειο εαν προσέθετε και μια αλήθεια.
  Το ΚΚΕ μετά το 47 ξεκαθαρίζει (και παρακαλώ το ταχαλια να το ξαναβγάλει), ότι δεν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος.
  ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΥΡΙΖΑ, εεε, συγνώμη ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. στο βιντεο:
  ο δημοσιογράφος στο τέλος λέει ένα σωρό μαλακίες, από την πλατεία της Έδεσσας, μέρα μεσημέρι.
  Δεν βρεθηκε κανεις εκεί να του σπάσει το κεφάλι. Για μαζέψτε τους..
  Μέσα στην Έδεσσα λέει "Βουλγαρία και Ελλάδα, αποτελούν μαύρες τρύπες στη δημοκρατία".
  Μας βρίζουν, μας φτύνουν, με τον πιό ελεεινό τρόπο, μέσα "στην έδρα μας".
  Ειναι δυνατόν;;;;; Τα αργυρώνητα ΜΜΕ σιωπούν ή μας ταίζουν Λόλα και Λάκη....και οι Σκοπιανοί με υφάκι, άνεση και σπορ ντυσιματάκι μας βρίζουν ΜΕΣΑ στην Έδεσσα !!!!
  Πόσες φορές να πω αίσχος;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΓΗΓΕΝΝΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝ,ΣΥΜΦΩΝΩ 101% ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009 ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΔΕΔΩΜΕΝΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ,ΑΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΠ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΜΠΡΑΒΟ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Simfono me ton Migdon kai prostheto oti ontos o Giorgakis DEN aisthanetai poli Ellinas afou profanos mitriki glossa eixe ta American English alla kai o Kostakis DEN exei parastima kathoti to antriliki na to laika DEN einai 100% (Blepe ypothesi Erasti-Zaxopoulo alla kai paliotera me tis diloseis tou Karatzaferi gia ton polla vari antra Spiloitopoulo). Oso gia ton Karatzaferi einai enas anaxiopistos laikistis. Oso gia KKE/SYRIZA ws politikoi kai biologikoi apogonoi EAMOBOULGARON einai megali vlasfimia na anaferoun akoma kai to onoma Makedonia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. @ Οκτώβριος 03, 2008 11:55 μμ

  Dystixos file anonime to KKE sto thema sinexise tin prodosia ws to 1949. Min prospatheis na diastrevloseis tin Istoria kai na athooseis to KKE. Sto siggekrimeno thema ta ekane Sk..a apo to 1924. Min xehnas oti oi opadoi kai maxites tou emeinan peistoi sto EAMOBOULGARO Gramatea tous Zaxariadi kai ston EAMOBOULGARO Stratigo tous Bafiadi mexri telous. Diavase kai ta apomnimoneumata tou Bafiadi gia tous NOF/SNOF ota girise Ellada epi PASOK kai tha katalaveis...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Λοιπον αδελφια τελος.Τελος η ανοχη σε καθε μαλακα Ελληνα πολιτικαντη, που αντι να τιμα την ψηφο μας,ειναι δουλος των μεγαλων συμφεροντων.Το ποσο μαλακες ειναι και οι τριακοσιοι το βλεπουμε καθε μερα.Εχουμε πηξει στους ρουφιανους και στους πουστηδες.Δεν ειμαι απο την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αλλα αν δεν ανεβω δυο με τρεις φορες τον χρονο επανω δεν ειμαι καλα.Γιαυτο εδω και τωρα,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ αλλα απο ανθρωπους που μιλουν την γλωσσα μας, και πιστευουν οτι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι μια και ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΥΓ.Τι περιμενουμε απο την κορη αυτου που ειπε,οτι, σε δεκα χρονια ποιος θα θυμαται το ονομα.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. @ apo ton ammo
  Ναι, να πάρει η ευχή, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, και θα το θυμόμαστε όσο ζούμε, και μετά,θα το ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ τα παιδιά μας, κι΄όσο πάει...ποτέ συμβιβασμός, ΠΟΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη