24 Νοε 2008

Περί Σταμπολζίεφ : δεν τον ξέρετε; Θα τον μάθετε σίγουρα!!!

Το γειτονικό, νέο και ελπιδοφόρο http://salonica-press.blogspot.com μας ενημερώνει:

"Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την κλήση του ΕλληνοΑυστραλοΣκοπιανού (σημ.taxalia: το "Ελληνο" θέλει συζήτηση) παίκτη στην Εθνική Νέων, και τις ανεπίτρεπτες δηλώσεις που έχει κάνει ο νεαρός, η ΕΠΟ έδειξε αντανακλαστικά και προέβει στην αντικατάσταση του παίκτη.

Ορίστε η ανακοίνωση :

"Αλλαγή στο ρόστερ της Εθνικής Νέων. Ο ποδοσφαιριστής Ρ. Σταμπολζίεφ (Μπρίστολ Σίτι) δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Νέων ενόψει των φιλικών με την Προοδευτική (25/11) και τον Εθνικό Αστέρα 26/11) λόγω τραυματισμού. Ο κ. Αλέξης Αλεξίου κάλεσε τον Γ. Χιονίδη (ΑΕ Ποντίων)."

Πολλά συγχαρητήρια στο blog ta xalia για την ανάδειξη του θέματος. (εδώ)"

.......................................................................

Σημ.taxalia: Kατ'αρχήν ευχαριστούμε το "γειτονικό" μπλογκ.

Να διευκρινίσουμε ως taxalia, πως, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για ένα παιδί. Δεν "απαιτούμε" να μην κληθεί στην εθνική νέων. Απλά θα θέλαμε να ξεκαθαρίσει, αν αισθάνεται Έλληνας. Μια απλή δήλωσή του, θα έλυνε κάθε πρόβλημα και δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις από καμιά συμμαχία πρόθυμων, ούτε καμιά ακραία θέση, ούτε περιττές παραφιλολογίες, όπως στην περίπτωση του Τσενάι. Ούτε αναφορές στις υποθέσεις Δήμα, Καχιασβίλι, κ.λ.π. (είμαστε βέβαιοι ότι κάποιοι κουράζουν τον εγκέφαλό τους και σε λίγες μέρες το θέμα θα πάρει τη γνωστή τροχιά, που προκαλεί ο μηχανισμός των "πρόθυμων"). Όμως το πράγμα είναι τόσο απλό, που δεν χρειάζονται ..αμπελοφιλοσοφίες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη