17 Νοε 2008

ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ: έλεος με τις αλλαξοκλοπές των bloggers

Πριν από λίγο λάβαμε ένα e-mail για δημοσίευση, από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ με ένα κειμενάκι για δημοσίευση και ..πέσαμε από τα γέλια (θα σας πούμε στο τέλος). Το κείμενο είναι το εξής:

Αληθινό περιστατικό
Ένας μανάβης στη Θεσσαλονίκη, έλαβε με το ταχυδρομείο μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα στην οποία είχε λογαριασμό. Εκ πεποιθήσεως εναντίον των πιστωτικών καρτών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο διευθυντή της τράπεζας.- Σας ζήτησα εγώ κάρτα; Γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;- Εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώσουμε μια ετήσια συνδρομή.Πράγματι, την άλλη μέρα ο μανάβης πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι με άδεια χέρια. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει:- Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε όμως να τις φέρετε πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε…

Μπαίνω στο sibilla λοιπόν, όπου στο τέλος της ανάρτησης, παραπέμπει στο
το οποίο .."ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ", το έχει χωρίς καμία αναφορά πηγής.

Το ψάχνω στο google, και το βλέπω στα:

και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.....
Κανείς από τους παραπάνω αν δεν κάνω λάθος, δεν ανέφερε την πηγή (το taxalia)
το οποίο δημοσίευσε τη ιστορία, ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ* πρώτο, την 31-10-2008, εδώ:

Περί ΕΤΑΚ. Κι άλλη ταλαιπωρία; (ξαναδιαβάστε το, έχει πλάκα).

..................................................
*Λεπτομέρεια: ο "μανάβης" της ιστορίας ήταν ο υποφαινόμενος Σ.Γ. συνδιαχειριστής του taxalia. Eγώ είχα την τιμή να πάω τις πατάτες, στο φίλο διευθυντή της τράπεζας, στην οδό Λ.Σοφού στη Θεσσαλονίκη !
Φαντάζεστε λοιπόν το γέλιο μου όταν άνοιξα το e-mail από το καλό sibilla (καμιά κακία δεν σας κρατώ αδέρφια!) για να το δημοσιεύσω στο taxalia!!!!
Μετά από αυτά.....δε μεταδίδω άλλο.....................να συνέλθω λίγο από τα γέλια....
Σ.Γ. /17-11-2008
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη