6 Νοε 2008

Μακεδονική μειονότητα, my friends from Kajgana read this!

Όπως είναι γνωστό το taxalia διαβάζεται καθημερινά από τους φίλους μας στη FYROM, όπως και εμείς σαρώνουμε τα δικά τους blogs, forums, sites κλπ, ανατρέποντας την ανθελληνική προπαγάνδα τους.

Χθες δημοσιεύσαμε την πρόσκληση κάποιου φορέα ("Μακεδνός"), ο οποίος διοργανώνει συζήτηση για την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια. Για το θέμα της ψευτομακεδονικής μειονότητας στη Ελλάδα (Ουράνιο τόξο κλπ) έχουν γραφεί αμέτρητα άρθρα, έγιναν εκατοντάδες συνέδρια, κλπ, στην προσπάθεια της FYROM να αλλάξει ατζέντα, στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το όνομα. Καιρός είναι να μιλήσουμε και για την άλλη πλευρά του καθρέπτη. Για την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια.

Όμως -εδώ είναι το σημαντικό- επειδή σιγά-σιγά, χρόνια τώρα, κάποιοι φρόντισαν να συνδέσουν το όνομα "Μακεδόνες" με τους Σλάβους (Βουλγαρικής καταγωγής και δεν είναι κακό!!!) των Σκοπίων. Έτσι, μιλώντας για "μακεδονική μειονότητα" το μυαλό όλων πάει σε αυτούς που μιλούν βουλγαρικά και μένουν στην Ελλάδα. ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΖΗΤΗΜΑ. Ναι, αυτοί οι άνθρωποι είναι μειονότητα! Το είπαμε χίλιες φορές. Όμως επειδή Μακεδόνες=Έλληνες, που μιλούν ελληνικά, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ την αλήθεια:

Υπάρχει Μακεδονική μειονότητα! Και είναι οι Έλληνικής συνείδησης άνθρωποι, που απέμειναν στα Σκόπια (υπολογίζονται από 50.000 - 200.000) και άρχισε ήδη η αστυνομία του Γκρούεσκι να "παρενοχλεί", με "τυπικές" επισκέψεις.

Εμείς περνώντας στην αντεπίθεση, αποκαλούμε "μακεδονική μειονότητα" αυτούς που πράγματι είναι Μακεδόνες, ζουν στην περιοχή από αμνημονεύτων ετών και ξέμειναν στη σημερινή επικράτεια της πΓΔΜ, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους.

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στους γείτονές μας, που θεωρούν δεδομένη τη χρήση του όρου "μακεδονική". Έτσι, σοκαρισμένοι, αφού πρώτη φορά ακούνε -επιτέλους- την αλήθεια, για το ποιά μειονότητα είναι "μακεδονική", μας "περιλαβαίνουν" στο μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα forum της πΓΔΜ, εδώ .

Και αυτό μας κάνει πολύ υπερήφανους, μα πάρα πολύ!!! Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του taxalia. Αυτό το κομμάτι, που πονάει όσο τίποτε άλλο :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης: η Μακεδονική μειονότητα και το Καταδίκη για αντισημιτικό δημοσίευμα, που ανακάλυψε το άγρυπνο μάτι του Δημητρά (τη σημείωση στο τέλος), για να καταλάβετε την μακεδονική αντεπίθεση. Αρκετά με την προπαγάνδα των σλάβων. Κύριε Δημητρά θα έρθετε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, να μιλήσουμε για τη μακεδονική μειονότητα στα Σκόπια;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη