20 Νοε 2008

συνελήφθη γνωστός blogger?

update: Μάλλον δεν ευσταθούν οι φήμες, σύμφωνα με νεώτερη πληροφόρηση, από το blog που έβγαλε το θέμα.
Συνελήφθει γνωστός Έλληνας blogger;
Αποκλειστικό Greece-Salonika.
.
Σύμφωνα με -ανεπιβεβαίωτες εώς τώρα- πληροφορίες,συνελήφθη ο διαχειριστής του δημοφιλούς ιστολογίου
prezatv
Άγνωστες παραμένουν οι κατηγορίες αλλά και η εξέλιξη της υπόθεσης.
Ο διαχειριστής του συγκεκριμένου blog και ένας απ΄τους διασημότερους Έλληνες blogger,έχει κατά καιρούς "ενοχλήσει" πολλούς (πολιτικούς,καλλιτέχνες,ιερείς κλπ) με τα αιχμηρά του σχόλια, ενώ στο παρελθόν υπήρξαν φήμες για μηνύσεις που είχαν κατατεθεί εναντίον του από γνωστά "κέντρα ελευθέρων σπουδών".
Επαναλαμβάνουμε πως η είδηση μεταδίδεται με επιφύλαξη καθώς είναι δύσκολο ακόμα να επιβεβαιωθεί -και ελπίζουμε να είναι λανθασμένη..- αλλά το συγκεκριμένο blog ενώ ως τώρα είχε καθημερινά νέες αναρτήσεις τις τελευταίες 48 ώρες έχει σωπάσει.
....
Σημ.taxalia: O prezatv, παρά τη βωμολοχία του, είναι ένας αυθεντικός και σημαντικότατος blogger. ΙΣΤΟΡΙΚΟ πρόσωπο, στο χώρο του ελληνικού blogging. Φυσικά και δεν συνελήφθη (αν είναι γεγονός) για τη γλώσσα, που χρησιμοποιούσε, ούτε για τα αιχμηρά σχόλια! Αυτά δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα, για να συλλαμβάνεται κανείς. Υπάρχουν blogs και sites που γράφουν πολύ, πολύ χειρότερα, απίστευτα χειρότερα.
Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα trash blogs της Ελλάδας και στην προσπάθειά μας αυτή κάναμε εμετό! όπως οι αστυνομικοί του Σφακιανάκη, όταν βλέπουν -αναγκαστικά- τα βιντεο των παιδεραστών.
Αρα κάτι άλλο συμβαίνει! Εκτός αν συνελήφθη για άλλη υπόθεση άσχετη με το prezatv...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη