4 Νοε 2008

Δημοσκόπηση από το taxalia: Πόσο θα μας απαγοητεύσει ο obama?


H εκλογή obama σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ είναι σχεδόν βέβαιη για τα διεθνή μέσα.
O πλανήτης, απαγοητευμένος από την αλλαζονική ηγεμονική συμπεριφορά των ΗΠΑ του Μπους, τάσσεται στο πλευρό του obama, με συντριπτικές πλειοψηφίες.
Η Ελλάδα και η Κύπρος, "ψηφίζουν" obama φανατικά!
Προφανώς λοιπόν υπάρχει βεβαιότητα, ότι επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο obama.
.
Η ίδια βεβαιότητα όμως, για εμάς, υπάρχει για το γεγονός ότι, ο (κάθε) πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Αυτό είναι αποκλειστικά εβραϊκή υπόθεση. Κι αυτό δεν είναι ούτε "αντισημιτικό", ούτε κανένα άλλο "αντι-". Όσοι μελετούν την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ το γνωρίζουν. Και επίσης, δεν είναι απαραίτητα κακό, για τα ελληνικά τουλάχιστον συμφέροντα. Το Ισραήλ είναι καλός σύμμαχος της Ελλάδας, τάσσεται σταθερά υπέρ της Ελλάδας, στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και ο διαγωνισμός δηλώσεων υπέρ της χώρας αυτής από τους υποψηφίους, δεν μας αφορά! Αυτό που μας αφορά, είναι το κατά πόσο, οι Έλληνες, που βρίσκονται πολύ κοντά στον Obama (όχι μόνο ο Αλεξ Γιαννούλιας, αλλά και πολλοί άλλοι) θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τη δυναμική που αναπτύχθηκε, εναντίον της Ελλάδας, στο state department από συγκεκριμένη ομάδα ανθελλήνων, με αρχηγό το Ντάνιελ Φρηντ, το μεγαλύτερο εχθρό των ελληνικών συμφερόντων όλων των εποχών και θα "υπενθυμίσουν" στον Obama τις "φιλελληνικές" του δηλώσεις!
.
Η ζωή έχει αποδείξει, ότι τις τελευταίες δεκαετίες, οι ηγέτες επιλέγονται από μια αόρατη ύπερκυβέρνηση για να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που τους κατατάσσουν σε μια κοσμοθεωρητική αντίληψη. Σε όλο τον κόσμο επιλέγονται "δεξιοί / συντηρητικοί" για να διαλύσουν τις "παραδοσιακές" αξίες της "δεξιάς" (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια), ενώ αν υπάρχει ανάγκη, επιλέγονται "σοσιαλιστές", οι οποίοι στη συνέχεια ασκούν την πιό "δεξιά" / νεοφιλελεύθερη πολιτική. Με πολύ απλά λόγια: όλοι οι πολιτικοί του δυτικού κόσμου, ανάβουν φλας αριστερά, αλλά στρίβουν δεξιά.
.
Για τους παραπάνω λόγους, έχουμε την αίσθηση (όχι τη βεβαιότητα) ότι η διακυβέρνηση Ομπάμα, θα συνοδευτεί με νέους, πιό σκληρούς πολέμους, επεμβάσεις, συντηρητισμό κ.λ.π.
.
Και αυτό στα πλαίσια ενός παγκόσμιου απλού σχεδίου: να νικηθούν οι ελπίδες των λαών. Να πιστέψουν οι πολίτες, ότι όλοι οι κυβερνήτες είναι αχυράνθρωποι. Ότι δεν κυβερνά ο "λαός" με την ψήφο του και όλοι οι ηγέτες υποτάσσονται τελικά στην "αόρατη" υπερδύναμη.
.
Επειδή, ο χρόνος θα δείξει.....κάνουμε μια δημοσκόπηση, για να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη. Τη γνώμη των αναγνωστών του taxalia, που είναι υψηλού επιπέδου. Πόσοι άραγε ταυτίζεσται με αυτές τις απόψεις και πόσοι πιστεύετε ότι το "CHANGE", η ελπίδα για αλλαγή, που ευαγγελίζεται ο Barack Obama, θα γίνει πράξη. Ψηφίστε εδώ>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη