11 Δεκ 2008

Aμερικανός το νέο αφεντικό του ALPHA

O Rick Spinner ανέλαβε κι επισήμως Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) στον Όμιλο Alpha και μέλος του Δ.Σ. στον Όμιλο.
Όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου RTL Gerhard Zeiler «Ο Rick Spinner έχει εργαστεί ως Εντεταλμένος Διευθυντής Λειτουργίας για τον Όμιλο RTL σε πολλές χώρες στο παρελθόν. Είναι εξαιρετικά ικανός και έμπειρος, έχοντας εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πρωτοπόρες τηλεοπτικές εταιρίες τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια σπουδαία επιλογή που θα οδηγήσει τον Όμιλο Alpha μπροστά, μέσα από τις προκλήσεις της εποχής».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος θα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Alpha δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να καλωσορίζω τον κ. Rick Spinner στον Όμιλο Alpha. Η βαθιά του γνώση στην τηλεοπτική βιομηχανία θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Όμιλο Alpha».

Ο κος Spinner είναι Αμερικανός πολίτης και για πολλά χρόνια κατείχε υψηλή διοικητική θέση στο ABC. Από το 1993 έως το 1997 διετέλεσε Πρόεδρος της τηλεόρασης του ABC-Capital Cities.Από το 1999 και μετά εργαζόταν για τον Όμιλο RTL στο Βέλγιο, την Κροατία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Ρωσία. Παράλληλα, ήταν σύμβουλος για το TVA Βραζιλίας, καθώς επίσης και για τις Εκδόσεις Triangle. Ίδρυσε επίσης το Capacities International Broadcast Management, μια εταιρεία για θέματα Διεθνούς Τηλεοπτικού Management.
Πηγή: http://www.broadbandtvnews.com/?p=11843
Tέλος, είχε και δικό του blog, το http://mojoontheloop.blogspot.com/
ενώ η σύζυγός του είναι η ζωγράφος, teresa spinner
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη