10 Δεκ 2008

Για να δούμε τη λαϊκή οργή !


Πάνω από 10.000 ήταν σε όλη την Ελλάδα, οι συμμετέχοντες στα "επεισόδια". Το επιχείρημα όλων των κείμενων θετικά ή συγκαλυμμένα θετικά (δηλαδή των οπαδών αντιπολιτευόμενων κομμάτων) ήταν ότι η "εξέγερση" ήταν πολύ ή λίγο δικαιολογημένοι, καθώς ο κόσμος εκφράζει την οργή του για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που στριμώχνει τις πλατιές μάζες της εργατιάς στο καναβάτσο.

Δεν διαφωνώ!
Ακριβώς έτσι είναι. Πράγματι, η δεξιά κυβέρνηση Καραμανλή, (ε, δε μπορώ να συγκρατηθώ όταν αποκαλώ "δεξιά" αυτό το πράμα, πως να το κάνουμε; βάλτε ρε παιδιά αυτό το ωραίο εικονίδο που πέφτει ο άλλος απ΄τα γέλια*) είναι αντιλαϊκή, δημιούργησε με την ανικανότητά της τη γενιά των 700 ευρώ, δημιούργησε την οικονομική κρίση, τη φτώχεια, την απαξίωση της πολιτικής, σε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού: στο 30%, στο 40%, στο 50%. Ποιό ποσοστό θέλετε; Να πούμε 40%;
Ωραία. Αφού δημιούργησε ο άχρηστος Καραμανλής, τη φτώχεια για 4.000.000 Έλληνες, περιμένουμε σήμερα να κατεβούν στους δρόμους και τα 4.000.000 !
Κι επειδή κάποιοι θα έχουν ..γρίππη, τους απαλλάσσω.
Ας κατέβουν 3.950.000, άντε 3.000.000. άντε ....300.000.
Για να μετρηθούμε! Πόσοι θα είναι σήμερα στις συγκεντρώσεις; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!!!!
Αν είμαστε λιγότεροι, τότε δικαιολογημένα θα μας πει το taxalia:
Άντε ρε κομματόσκυλα, ρουφάτε το αυγό σας.....
Με εκτίμηση, στο taxalia, που δε θα φοβηθεί (?) να το δημοσιεύσει.**
Ν.Σ. Δεξιός (χωρίς εισαγωγικά), Θεσσαλονίκη

Σημειώσεις taxalia: εμπεδώνετε τα συνθήματά μας! Μπράβο!
* το "εικονίδιο" λέγεται "emoticon". Μην είμαστε ψηφιακά αναλφάβητοι!
** αυτό το "δεν θα φοβηθεί", τι το θέλατε πρωί πρωί; τι να φοβηθούμε δηλαδή; ειρωνείες, ειρωνείες;;;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη