9 Δεκ 2008

Εάλω οι πόλεις

Τις τελευταίες 48 ώρες η χώρα περνά από το συγκαλυμμένο, από χρόνια τώρα, χάος, στο φανερό. Οδηγείται εκεί, στην χειροτέρα φάση της ιστορίας της μεταπολεμικώς, έχοντας ως προπομπούς, ηθικούς και ανήθικους αυτουργούς, την πολιτική πλέμπα της αναξιότητος, της ανικανότητος, του αριβισμού, της δολιότητος και της εξαχρειώσεως.
Είναι αυτοί οι επαγγελματίες της πολιτικής που σκύλευσαν σε ότι ικανό, αληθινό, υπέροχο, ηθικό και Εθνικό είχε αυτός ο λαός.


Η διαδρομή που ακολούθησε ο τόπος είναι.. γνωστή. Είναι αυτή η ίδια που επιμόνως έκτιζαν οι Εφιάλτες της πολιτικής, οι οποίοι αντί να φροντίζουν για την ευημερία του πολίτη και της χώρας, αντί να περιφρουρούν τα συμφέροντα του πολυπαθούς κράτους, αντί να βελτιώνουν συνθήκες και να κτίζουν το μέλλον του τόπου, αυτοί, ως άλλοι «δήμιοί του» «εκτελούσαν» την ικμάδα της δημιουργίας, την παιδεία του, το μέλλον του, την Εθνική του ανεξαρτησία, τους θεσμούς, την λεβεντιά του, την κοινωνία του, την ιστορία του, τους ενατενισμούς του, την ψυχή του.
Είναι αυτοί που εδραιώθηκαν ως τάχα δημοκράτες, ενώ δεν πίστεψαν ποτέ σ’ αυτές τις αρχές. Δημαγώγησαν, κομματικοποίησαν τα πάντα, εξέθρεψαν την αναξιοκρατία, ρήμαξαν τους θεσμούς, συκοφάντησαν, λεηλάτησαν τα πάντα, κατέκλεψαν, ικανοποίησαν τους αμαρτωλούς συντρόφους τους, έπεσαν ως λύκοι πεινασμένοι και κατέφαγαν ότι Εθνικό και υπερήφανο είχε αυτός ο δύσμοιρος λαός. Και το χειρότερο όλων. Πέρασαν στον αφελή και ευκολόπιστο λαό, ότι αυτοί είναι οι μόνοι φυλάσσοντες τα δημοκρατικά θέσμια και ότι η αντίθετη άποψη είναι εξοβελιστέα και φασιστική. Έτσι δημιουργούν «δημοκρατία» οι φασίζοντες.
Δημιούργησαν για δολίου τρόπου τους σημερινούς κουκουλοφόρους, «γνωστούς και αγνώστους», οι οποίοι χρόνια τώρα ανενόχλητοι, καίνε, καταστρέφουν, τρομοκρατούν, δυναμιτίζουν, λεηλατούν, όποτε τους γουστάρει, κάθε ζωντανή και ελεύθερη ψυχή. Και τους υπερασπίζονται στα δικαστήρια, εάν και κάποιος εξ αυτών συλληφθεί και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Έθεσαν έτσι στο περιθώριο της ζωής κάθε βιοπαλαιστή, αγωνιστή της καθημερινότητος, αγωνιστή και υπέρμαχο της δημοκρατίας και της ελευθέρας βουλήσεως. Σκοταδισμός και καπνός προκαλύψεως παντού. Όπως αυτός ο πνιγηρός που αναδύουν τα αποκαΐδια των πράξεών τους στη σημερινή Αθήνα μαζί και συντροφικά και τα χορτασμένα από κρατικά χρήματα και ασυδοσία ΜΜΕ με τα ταϊσμένα πολυποίκιλα δημοσιογραφά…
Ήταν επόμενο λοιπόν. Όταν τρώς τις σάρκες σου αποστεώνεσαι.


Το ανύπαρκτο, επανιδρυμένο κράτος της Νέας Διακυβερνήσεως, των σεμνών και των ταπεινών, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος. Το κράτος ως ανύπαρκτο πλέον κατελύθει. Οι ανύπαρκτοι και διαβρωμένοι πολιτικώς θεσμοί του κατέρρευσαν, ως μη υπάρχοντες και οι έννομοι πολίτες του και οι περιουσίες τους γίνονται βορά στις ορδές των γνωστών αγνώστων, που ανενόχλητοι εφαρμόζουν τα σχέδιά τους καταρρακώνοντας τα μη εφαρμοσμένα ποτέ σχέδια της εννόμου τάξεως , μιάς εννόμου τάξεως δεμένης πισθάγκωνα, στις ανικανότητες της πολιτικής της ανυπάρκτου και διεφθαρμένης εξουσίας.
Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και οι άλλες πόλεις βιώνουν την αρχή του επερχομένου ορυμαγδού. Εκεί μας οδήγησαν αυτοί για τους οποίους τρέχαμε και δουλεύαμε για να εκλεγούν ως δημαγωγοί και υπεύθυνοι της αναρχίας.
Εάλω οι πόλεις. Το κράτος ανήμπορο δεν δύναται να εκπληρώσει πλέον ούτε τις στοιχειώδεις συνταγματικές του επιταγές, όπως είναι αυτές που εγγυούνται την περιουσία των πολιτών, την ελευθερία, την εργασία κτλ.
Και οι λοιποί πολίτες, η πλειοψηφία δηλαδή, οι οποίοι βλέπουν ότι δεν το έχουν ως αρωγό και συμπαραστάτη στην καθημερινότητά τους, πως πρέπει να ενεργήσουν; Τι πρέπει να κάνει κάποιος που βλέπει το βιός του να καταστρέφεται ολοσχερώς, μαζί και οι κόποι μιάς ζωής; Να πάρει το όπλο και τις τύχες του στα χέρια; Και αν η σφαίρα του δεν βρεί την καρδιά της Ελλάδος, διότι την έχουν καταφάει οι επαγγελματίες της πολιτικής και βρεί την καρδιά κάποιου 15χρονου, πρέπει να κάψουμε και τον Παρθενώνα και στα αποκαΐδια του να βάλουμε τι;
Τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τον Μητσοτάκη, τον Καρατζαφέρη, την Αλέκα ή τον Αλέκο;


Και εάν βάλουμε τους κουκουλοφόρους μετά με ποιόν θα τα βάζουν πλέον αυτοί;

Είναι μία κάποια λύση............

Από αλητές σε αλήτες δηλαδή. http://syndesmos71.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη