20 Δεκ 2008

Νέα προβοκάτσια. Να μιλήσει επιτέλους το ΚΚΕ, ανοιχτά και καθαρά!

Η δολοφονική επίθεση εναντίον μαθητών στο Περιστέρι, με δύο βολές πυροβόλου όπλου, ήταν καθαρή και συνειδητή πράξη νέας προβοκάτσιας, διατεταγμένη πράξη από τα παρακρατικά κέντρα και τις μυστικές υπηρεσίες.
Ο ίδιος στόχος με την πρώτη, την εν ψυχρώ δολοφονία: Να τρομοκρατήσει εκ νέου την τρομοκρατημένη, ήδη, ελληνική κοινωνία και να πυροδοτήσει και νέες ψυχωτικές, καταστροφικές αντιδράσεις.
Θα μπορούσαμε ακόμα να υποστηρίξουμε, χωρίς να απέχουμε από την πραγματικότητα, ότι υπήρχε και μία ειδική επιδίωξη: Να σύρει και το ΚΚΕ στον ψυχωτικό κυκλώνα.
Και καμιά κλιμάκωση του λαϊκού κινήματος (μαθητικού, φοιτητικού και εργατικού) δεν μπορεί να γίνει όσο δεν ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ανοικτά και δεν αποκαλύπτονται οι σχεδιασμοί των παρακρατικών μηχανισμών και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ΚΑΙ δεν τίθενται τα πραγματικά αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και οι συγκεκριμένοι πολιτικοί στόχοι που απορρέουν από αυτά.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα θέσει, ούτε τα καθεστωτικά κόμματα. Αντίθετα, όλα αυτά και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ πλιατσικολογούν, όπως οι πλατσικολόγοι των δρόμων, πάνω στα γεγονότα και τις στημένες προβοκάτσιες.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, αλλά συγκαλύπτουν.
Και η ηγεσία του ΚΚΕ και αυτή μιλάει με μισόλογα. Εδώ βρισκόμαστε σε έναν ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ, με άλλα μέσα από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη Σερβία και ο πολιτικός κόσμος επιδίδεται σε γυμνάσματα συσκότισης και αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού, υποταγμένος πλήρως στους νονούς της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής.
Το κλειδί της κατάστασης το κρατάει το ΚΚΕ. Πρέπει επιτέλους να μιλήσει ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ. Είναι τόσο ΟΡΑΤΑ τα πράγματα…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19196#19196
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη