23 Δεκ 2008

«Ο Αη Βασίλης συναντά τ΄αδεσποτάκια του Βύρωνα»

Πρότυπη καμπάνια ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και η Επιτροπή για την Προστασία των Ζώων του Δήμου Βύρωνα «βάζει τα δυνατά της» κατ΄αρχήν για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για τα αδέσποτα και στη συνέχεια για να εξασφαλίσει μέρος των χρημάτων που απαιτούνται για την περίθαλψη και τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας.
Ένα μικρό παραμυθάκι δημιουργήθηκε αποκλειστικά από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βύρωνα και μοιράζεται στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, με θέμα τη συνάντηση του Άη Βασίλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Ιβ, ένα περίεργο και τρυφερό αδεσποτάκι…
Ένα τεράστιο δώρο-κουμπαράς έχει στηθεί έξω από το Δημαρχείο Βύρωνα, στην οδό Καραολή και Δημητρίου 36-44, και έως τα μέσα Ιανουαρίου συγκεντρώνουμε χρήματα για την αγορά εμβολίων, τροφών και χρήσιμων ειδών για τη φροντίδα των αδέσποτων του Δήμου μας.
«Συμβάλλουμε όλοι στη φροντίδα των αδέσποτων τετράποδων της πόλης μας και αυτό είναι δείγμα πολιτισμού», όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε ότι δεν είναι απαραίτητο να φιλοξενούμε ένα σκυλάκι στο σπίτι μας για να θεωρούμαστε φιλόζωοι. «Αρκεί», τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα, «να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα όταν δρούμε ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη