7 Δεκ 2008

Η ''αντικειμενική'' ενημέρωση σε όλο το μεγαλείο της!!!

Κι άλλη επιστολη:
Ολόκληρο το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες όσοι παρακολούθησαν τις εκπομπές των Μ.Μ.Ε ενημερώθηκαν ''αντικειμενικά'' για τα γεγονότα που που ξεκίνησαν από τον θάνατο του 16χρονου μέχρι ακόμα και τώρα. Συγκεκριμένα παρέλασαν από όλα τα κανάλια ''αυτόπτες μάρτυρες'' του συμβάντος και φυσικά οι ''ειδικοί αναρχούληδες'' που κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία υποστηρίζουν τους βανδαλισμούς των αναρχικών, δήθεν αγνώστων, και στήνουν την αστυνομία στον τοίχο!

Φυσικά το γεγονός του πυροβολισμού του 16χρονου είναι καταδικαστέο και πρέπει να διερευνηθούν οι συνθήκες και να υπάρξει τιμωρία! Όμως Έλληνες όταν στο κανάλι του ΜEGA βγήκε να μιλήσει αυτόπτης μάρτυρας η οποία ήταν και μητέρα αστυνομικού την έκλεισαν με θράσος και δεν την άφησαν να μιλήσει γιατί αυτοί οι δήθεν ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι έκριναν ότι δεν είχε η γυναίκα αυτή να δώσει κάποια νεότερα στοιχεία για το γεγονός του θανάτου!

Μόλις δηλαδή οι ''έγκριτοι'' και πάνω από όλα ''αντικειμενικοί'' αυτοί δημοσιογράφοι αντιλήφθησαν ότι η γυναίκα αυτή θα εξέφραζε άποψη διαφορετική από τις απόψεις όλων των καλεσμένων στην εκπομπή αλλά και των ''αυτόπτων μαρτύρων'' την έκοψαν στον αέρα!!Δεν την άφησαν να πεί ότι επιτέλους πρέπει κάποιος πολιτικός να αναλάβει το κόστος και να συληφθούν όλα αυτά τα αναρχικά στοιχεία που σπάνε,καίνε,προπυλακίζουν κόσμο όχι μόνο χθές αλλά εδώ και πολλά χρόνια!!

Δεν σκέφτηκαν αυτοί οι ''έγκριτοι'' και ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι ότι με το να προβάλουν μόνο τους ανθρώπους οι οποίοι παρουσιάζουν τους αστυνομικούς σχιζοφρενείς δολοφόνους και τον 16χρονο ένα εντελώς αθώο θύμα προκαλούν τους αλήτες αναρχικούς να κάνουν ακόμα πιο βίαια επισόδια;; Μήπως όμως το καταλαβαίνουν τα Μ.Μ.Ε και αποσκοπούν στην δημιουργία χάους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας;

Σαν να μην έφτανε αυτό οι ''μάρτυρες'' οι οποίοι παρέλασαν από τα κανάλια στήριζαν όλοι φυσικά ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε λόγο σχιζοφρένειας καθώς το θύμα δεν τον είχε προκαλέσει καν! Εκεί βέβαια που διαφωνούσαν οι ''μάρτυρες'' σε όλα τα κανάλια ήταν το γεγονός ότι άλλοι έλεγαν πως το θύμα μαζί με περίπου 30 άτομα ήταν όρθιοι στο πεζοδρόμιο, και όχι μέσα σε μαγαζί, ενώ άλλοι ''μάρτυρες'' πάλι σε άλλα κανάλια όπως ο ANT1 υποστήριζαν πως τα 30 άτομα και το θύμα καθόταν μέσα στην καφετέρια.

Προφανώς οι ''μάρτυρες'' που παρέλασαν από τα κανάλια δεν είχαν συνεννοηθεί εντελώς!Όλοι πάντως υποστήριξαν πως ο αστυνομικός πυροβόλησε έτσι γιατί του ήρθε!Επαναλαμβάνουμε πως το γεγονός είναι καταδικαστέο και σε καμία περίπτωση ο αστυνομικός δεν έπρεπε να πυροβολήσει! Ακόμα και αν τα 30 άτομα τους έβρισαν ή τους πέταξαν αντικείμενα όπως είπαν άλλοι ''μάρτυρες''! Θα μπορούσαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν αλλά όχι να τον σκοτώσουν!

Όμως είπαμε πως είναι τουλάχιστον περίεργο που τα Μ.Μ.Ε αντί να είναι σε μια τέτοια ώρα αντικειμενικά για να κατευνάσουν τα πνεύματα φρόντισαν να οξύνουν ακόμα παραπάνω τα πνεύματα προβάλλοντας ''μάρτυρες'' οι οποίοι έβγαζαν σχιζοφρενή δολοφόνο τον αστυνομικό προκαλώντας τους αναρχικούς ουσιαστικά!!

Έχουμε μια απορία όμως που κανένας από όλους αυτούς που παρέλασαν στα κανάλια αυτές τις ώρες δεν την σκέφθηκε!Πώς είναι δυνατόν μέσα σε 2 ώρες μετά το γεγονός του θανάτου να οργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα τόσοι αναρχικοί ''άγνωστοι'' ,όπως λένε τα Μ.Μ.Ε ,για να κάψουν και να σπάσουν τις περιουσίες των πολιτών;;

Μήπως ο 16χρονος είχε κάποια σχέση με τέτοιες οργανώσεις;; Μήπως και ο 16χρονος και οι άλλοι 30 είχαν κάποια σχέση με τους ''γνωστούς αγνώστους'';; Αν δηλαδή Έλληνες έπεφτε νεκρός από πυρά αστυνομικού κάποιος από εσάς ή από εμάς που ούτε στα εξάρχεια συχνάζουμε ούτε σχέση έχουμε με όλα αυτά, θα ξεσηκώνονταν πάλι οι αναρχικοί για να διαμαρτυρηθούν ή η είδηση θα πέρναγε στα ψηλά;; Δεν το νομίζουμε Έλληνες!!

Εντύπωση βέβαια προκαλεί και το γεγονός πως μέσα σε 2 ώρες όπως είπαμε οργανώθηκαν με τόση αποτελεσματικότητα οι αναρχικοί! Τόσο οργανωμένοι είναι οι ''γνωστοί άγνωστοι'';; Και αφού έχουν τόση οργάνωση είναι δύσκολο η αστυνομία να τους βρεί;; Φυσικά από ότι πληροφορηθήκαμε συμμετέχουν στα επεισόδια και νεολαίες πολιτικών κομμάτων!!

Και η είδηση πέρασε στα ψηλά!! Βεβαίαως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αφέθηκε η είδηση αυτή να βγεί προς τα έξω αλλά από την στιγμή που διέρρευσε δεν έχουμε δεί κανέναν ''ειδικό'' να βγεί και αν το σχολιάσει!! Μήπως λοιπόν η οργάνωση που παρατηρήσαμε οφείλεται στην συμμετοχή νεολαιών πολιτικών κομμάτων που φυσικά διαθέτουν την απαραίτητα οργάνωση για να κινητοποιήσουν το μαινόμενο πλήθος;;

Βέβαια οι δημοσιογράφοι που έβγαλαν την είδηση δεν είπαν ποιών πολιτικών κομμάτων είναι οι νεολαίες που συμμετέχουν! Μάλλον είναι αυτονόητο!! Και ρωτάμε επιτέλους πότε θα βρεθεί ένας πολιτικός να δώσει εντολή να συληφθούν αυτά τα φασιστικά φερόμενα αναρχικά στοιχεία και να ρεζιλευθούν τα πολιτικά κόμματα τα οποία επικροτούν τους βανδαλισμούς που κάνουν οι αναρχικοί με την συμμετοχή των νεολαιών τους;;

Από χθές Έλληνες θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλα θύματα από το μίσος των αναρχοκουμουνιστών συριζέων που έσπασαν καταστήματα έκαψαν αυτοκίνητα και ξυλοκόπησαν ανυποψίαστους πολίτες ακόμα και γυναίκες με ξύλα και τσεκούρια!! Ποιός θα πληρώσει για όλα αυτά Έλληνες;;;!

Πόιός θα τιμωρηθεί για όλα αυτά;;!! Τιμωρήστε τους εσείς!!! Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε την χούντα των αναρχικών και των εκπροσώπων τους στην βουλή;;!

ΈΛΕΟΣ!! ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη