18 Δεκ 2008

έλα μωρέ τώρα, αφήστε τα σενάρια συνομωσίας και δείτε τα χάλια σας...

λένε οι "άρρωστοι" Πασόκοι, αλλά και οι καλοπληρωμένοι λιγδιάρηδες Σορο-υπάλληλοι, όταν επιχειρείται συσχετισμός της κρίσης με θέματα εξωτερικής πολιτικής και συγκεκριμένα, με ανυπακοή του Καραμανλή σε ορισμένα αντιρωσσικά συμφέροντα. Είναι φυσικό, ο οπαδός του ΠΑΣΟΚ που περιμένει να έρθει το κόμμα του στην εξουσία για να διοριστεί επιτέλους και αυτός στο δημόσιο, να μην αποδέχεται αυτό το συσχετισμό και να θέλει να φορτώσει την ευθύνη, αποκλειστικά στον Καραμανλή.

Επίσης είναι φυσικό ο νεοδημοκράτης οπαδός, που επίσης περιμένει να διοριστεί στο δημόσιο (δυστυχώς αυτή είναι η κινητήρια δύναμη της πολιτικής και το ξέρετε ΟΛΟΙ πολύ καλά), να πιστεύει ότι όλα ..τα χάλια αυτής της χώρας, οφείλονται στους ..Αμερικάνους και όχι στον μεγάλο ηγέτη.

Τι συμβαίνει τελικά;

Απλά πράγματα: Ο Καραμανλής αντικειμενικά, απέτυχε παταγωδώς να βελτιώσει την καθημερινότητα του Ελληνα. Δεν είναι ούτε πόντο χειρότερος της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν είναι όμως ούτε πόντο καλύτερος. Διαφορά προς το καλύτερο ή το χειρότερο, βλέπουν μόνο όσοι ....περιμένουν διορισμό (το ξέρετε όλοι πολύ καλά, ας είμαστε ειλικρινείς!).

Αν εμφανίζεται χειρότερος όμως, ΝΑΙ, αυτό οφείλεται στην "εκδικητική μανία" κάποιων συμμάχων μας.

Και δεν το λέμε εμείς!

Το είπε το (ΠΑΣΟΚικό αν δεν κάνω λάθος, αδέρφια, έτσι;) ΒΗΜΑ της 29-6-2007. Scripta manent. OΛΟΙ αντιλαμβάνεστε, ότι αν ο Καραμανλής "άκουγε" τις παροτρύνσεις των Αμερικανών στην ενεργειακή πολιτική, τώρα θα προηγούνταν στα γκάλοπ! Έτσι δεν είναι;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη