9 Δεκ 2008

ΚΝΕ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια


Για οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης κάνει λόγο η ΚΝΕ.
Σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΚΣ της ΚΝΕ με αφορμή τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει απ' το απόγευμα σε όλη τη χώρα.
Η ΚΝΕ "καταγγέλλει στον ελληνικό λαό και τη νεολαία το οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης, δημιουργίας εικόνων χάους, εμπρησμών, καταστροφών".
Όπως τονίζει, είναι "μηχανισμός καλά εκπαιδευμένος, πολύ γνωστός στις κρατικές υπηρεσίες και στα κόμματα της πλουτοκρατίας".
Η ΚΝΕ εξαπολύει τα βέλη της στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι "οι γνωστοί αυτοί προβοκάτορες είχαν ομπρέλα το συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη διάρκεια της πορείας. Αυτοί που χαϊδεύουν προβοκατόρικες δυνάμεις και ψαρεύουν σε βρώμικα νερά συμβάλλουν αντικειμενικά στο χτύπημα των αγώνων της νεολαίας, του λαϊκού κινήματος".
Στο μεταξύ, επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, που βρίσκονται στην οδό Εγνατία 89, επιχείρησε τη Δευτέρα το βράδυ ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων.
Οι νεαροί, που συμμετέσχαν σε πορεία διαμαρτυρίας, αποσπάστηκαν από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΚΚΕ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη