15 Ιαν 2009

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων στα δημόσια Νοσοκομεία

Μεχρι που τελικα θα φθασει ο ρατσισμος εναντιων των Ελληνων αλλα και εναντιων των περισσοτερων αλλοδαπων στα εξωτερικα ιατρεια των νοσοκομειων απο τους ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, επισκεπτων;
Μολις γυρισα απο το Παιδων εχοντας το παιδι μου με 40 πυρετο και αναπνευστικα προβληματα και περιμενωντας πανω απο 3 ωρες το αποτελεσμα ηταν να εξεταστουν μονο 3 νουμερα, απο το 18 μεχρι 21 ενω ειχαμε το 55, γιατι ερχονται οι αθιγγανοι και οι Αλβανοι ουρλιαζοντας και φωναζωντας με αποτελεσμα να τους δεχονται αυτους, εξαλλου μια κοπελιτσα που ειναι εκει τι να κανει και απο την αλλη επειδη και οι γιατροι δεν μπορουνε να τους ακουνε βγαινουν εξω και τους βαζουν μεσα. Πιστευω καποιος καποτε να κανει κατι για αυτο το σοβαρο προβλημα. Σημειωση: ο υπογραφων εχει παντρευτει Ουκρανεζα για να μην μιλανε καποιοι οτι πιστευουμε σε τιποτα αρειες φυλες και παραμυθια.
Σχόλιο taxalia: Όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα στην περίθαλψη. Καλύτερη οργάνωση χρειάζεται, ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά και φρένο σε μερικούς συμπατριώτες μας αθίγγανους, οι οποίοι όντως το παρακάνουν! Για αυτό π.χ. εγκατέλειψαν ΟΛΟΙ οι γιατροί το κέντρο υγείας στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, το οποίο και έκλεισε! Εξαιτίας της επιθετικής προσέγγισης που έχουν εναντι των γιατρών, ορισμένοι φωνακλάδες, πέραν του δέοντος απαιτητικοί αθίγγανοι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη