30 Ιαν 2009

Είναι κακό να θέλω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή;


Αναρωτιέται ο φίλος http://www.greenpowerpao.blogspot.com/

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Συμβαινουν τοσα πολλα που προβληματιζομαι πιο θεμα να πιασω.Τις μεταγγραφες ? Το γηπεδο? Τη θεση μας στη βαθμολογια? Τον πιο ξεκουραστο περιπατο του αιωνιου αντιπαλου μας? Το θεμα της ιδιοκτησιας και ποιος κανει κουμαντο? Τον προπονητη? Τον.... Manager Αντωνιου? Τους παικτες? Το κλιμα της ομαδας? Και το σπουδαιοτερο, τις προοπτικες?
Αυτα τα θεματα καινε φιλοι μου και απο οπου και να τα πιασεις το εγκαυμα δεν το γλυτωνεις. Τυπικα θα επρεπε να... περιμενω μεχρι τις 2/2 οταν ολοκληρωθουν οι μεταγγραφες μια και που αυτη τη στιγμη ειναι αυτες που κεντριζουν το ενδιαφερον μας αφου ολα τα αλλα πλην του Champions' League εχουν χαθει. Αλλα και εδω μεχρι στιγμης εκτος απροοπτου, τζιφος. Παρηλασαν αρκετα ονοματα μεχρι που ζαλιστηκαμε, μας υποσχεθηκαν σχεδον τα παντα οπως και το καλοκαιρι, ετρεξαν τα λαγωνικα μας εδωθε και κειθε, μα αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ.Θα μου πειτε μηδεν απο μηδεν παλι μηδεν. Σωστα ειμαστε παλι στο μηδεν.
Χρηματα μπηκαν στο ταμειο της ομαδας, τα διαρκειας εκαναν ρεκορ, ο κοσμος που διψαει για 13 χρονια γεμισε τα γηπεδα παρα το μετριοτατο θεαμα και τις υποτιμητικες ηττες απο θεωρητικα πιο αδυνατες ομαδες στην εδρα μας, η απροσμενη προκριση μας στην Ευρωπη ηταν "χρηματικο" δωρο Θεου. Οι υποσχεσεις ομως εμειναν υποσχεσεις. Η πορτα που μας ερριξαν απαξαπαντες, παικτες και ομαδες και το καλοκαιρι αλλα και τωρα, θα μεινει σαν κολαφος.........

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη