30 Ιαν 2009

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ:
Την αποκλειστική συνέντευξη του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος δηλώνει ότι θα… μείνει μακριά από το δήμο λόγω… των ελλειμμάτων του. Διαβάστε ποιους «τσιμπάει» ο Π. Ψωμιάδης και ποιες είναι οι σχέσεις του με τους Αλ. Αλαβάνο, Αλ. Τσίπρα, Γ. Μπίκο, Π. Καλαΐτζή και Ν. Κακαουνάκη.

Ο Π. Ψωμιάδης υπόσχεται ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε υποψηφιότητα για το δήμο, εάν τελικά δεν κατεβεί ο ίδιος. Καταγγέλλει όσους επιδιώκουν την ακυβερνησία και ζητά να μην καταντήσουν τις ευρωεκλογές «απλή δημοσκόπηση». Ο νομάρχης για πρώτη φορά απαντά δημόσια στους...
«αντάρτες» της παράταξής του Γ. Μπίκο και Π. Καλαΐτζή, παραπέμπει το Νίκο Κακαουνάκη στο… δικαστήριο, βαθμολογεί υπουργούς της Ν.Δ. και αφιερώνει τραγούδια σε «φίλους» και «εχθρούς»!

Διαβάστε επίσης, για μαρτυρίες σοκ για τις εταιρείες καθαρισμού, όπως αυτές καταγράφονται σε έρευνα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Οι ιδιοκτήτες ρίχνουν τις τιμές στους διαγωνισμούς συμπιέζοντας όμως τους μισθούς των εργαζομένων.

Το 2009 θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας είπε στο Κεντρί ο περιφερειακός διευθυντής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Τράπεζας, Δημήτρης Αργυρόπουλος τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής το σύνολο των Ελλήνων δεν έχει καταλάβει την κρίση…

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης ποιοι θέλουν τον Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης, αν και αυτός θέλει να πάει σπίτι του… Στελέχη του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν έτοιμοι να υποστηρίξουν κάθοδο του κυρ Γιάννη στις επόμενες εκλογές.

Επίσης διαβάστε για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα που ετοιμάζεται να αναπτυχθεί και στα… πόδια του «σφάζονται» δήμαρχοι.

Ακόμη, τι λέει στο Κεντρί ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε 6.000 κατηγορούμενους σε 50 χρόνια καριέρας. Ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος μιλά για τις υποθέσεις που συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη αλλά και για τον πελάτη του… Μάνο Χατζηδάκη.

Διαβάστε επίσης, για το σίδερο… που χάλασε στο «Γ. Γεννηματάς» και οι ασθενείς αναρρώνουν σε τρύπια σεντόνια ενώ και οι γιατροί ψάχνουν μάταια να βρουν ιατρικές και χειρουργικές ποδιές της προκοπής και του ΕΣΥ με αποτέλεσμα να αγοράζουν δικές τους!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη