6 Ιαν 2009

Συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χαριλάου

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικιών 30 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στα πρόσφατα επεισόδια στην περιοχή Χαριλάου, κοντά στο γήπεδο του Άρη, προχώρησαν χτες Δευτέρα άνδρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία για συνεργία σε παράβαση του νόμου «Περί Επαγγελματικού-Ερασιτεχνικού Αθλητισμού», για διατάραξη κοινής ειρήνης και εμπρησμό. Επίσης, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, για κατοχή - χρήση φωτοβολίδων και για παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες.
Στη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων, περίπου 70 με 80 άτομα είχαν προκαλέσει καταστροφές με πέτρες, ρόπαλα, πυρσούς και βόμβες μολότοφ σε αυτοκίνητα και καταστήματα, επί των οδών Α. Παπαναστασίου, Ανακρέοντος, Θ. Γαζή και Πλαστήρα.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη των υπολοίπων δραστών, μεταξύ των οποίων κι ένα άτομο, του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας είναι γνωστά στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη