7 Ιαν 2009

Ξαναπιάνουν δουλειά οι τρόμπες

"Η εξέγερση της νεολαίας με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου έδειξε ότι οι μαθητές αντιστέκονται και αγωνίζονται ενάντια σ' αυτούς που τους σκοτώνουν τα όνειρα και τις ελπίδες για το μέλλον. Η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με το Ισραήλ που σκοτώνει χιλιάδες αθώα παιδιά και άμαχους πολίτες. Η οργή μας ενάντια στην κυβέρνηση των δολοφόνων χρειάζεται κλιμάκωση για διαρκή αγώνα με καταλήψεις μετατρέποντας τα σχολεία σε ορμητικά κέντρα αγώνα συλλογικής δράσης των μαθητών."
Βρε κουτσουρα απελεκητα,τι σχεση εχετε εσεις ή ο Αλεξης με τα παιδια και τους αμαχους πολιτες και τα χιλιαδες αθωα παιδια; Γιατι ψαχνετε να συνδεσετε κομματικα ακομα και τις μεγαλυτερες ανθρωπινες τραγωδιες; Τελος παντων, αφου ενδιαφερεστε τοσο για τον παλαιστινιακο λαο, σας προτεινουμε τα παρακατω:
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΤΑΝΚΣ! ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ; ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ; Ή ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ;
η συνέχεια εδώ>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη