6 Ιαν 2009

ΣΕΡΡΕΣ: Αποπειρα απαγωγής επιχειρηματία, ιδιοκτήτη φαστφουντάδικου

Θύμα δύο ληστών, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατούσαν πιστόλια, έπεσε στις 3 τα ξημερώματα την ώρα που επέστρεφε σπίτι του, επιχειρηματίας από τις Σέρρες, ο οποίος διατηρεί κατάστημα γρήγορης εστίασης, στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα τους και το ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους, την ώρα που έφτανε στο σπίτι του. Εκεί, τον ανάγκασαν να τους δώσει ότι χρήματα είχε πάνω του (2.000 ευρώ) και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου του. Η περιπέτεια του δεν σταμάτησε εκεί, ωστόσο κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα χέρια των ληστών.
Στη συνέχεια τον οδήγησαν σ' ένα παρεκκλήσι, δέκα χιλιόμετρα έξω από τις Σέρρες, σε περιοχή του δήμου Λευκώνα, όπου τον φίμωσαν και τον έδεσαν. Μετά, επέστρεψαν στην πόλη και πήγαν στο σπίτι του, όπου, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού και της ηλικιωμένης μάνας του επιχειρηματία, ζήτησαν από τη σύζυγό του χρήματα (1.500 ευρώ), ενώ άρπαξαν και κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.
Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν τα θύματά τους και έφυγαν με το αυτοκίνητο του επιχειρηματία. Το όχημα βρέθηκε καμένο στην ακρόπολη των Σερρών, το λόφο του Κουλά. Ο επιχειρηματίας κατάφερε έπειτα από πολύ ώρα να λυθεί, επέστρεψε με τα πόδια και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών, άντρες της οποίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση των δραστών.
Α.Π.Ε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη